ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ Ο ΜΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ

ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ Ο ΜΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ

Την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Σωτήρης Μούσιας στην κατηγορία των Παμπαίδων αγωνιζόμενος στους τελικούς αγώνες των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στα Χανιά το Σαββατοκύριακο 5-6/5/2018 και πήραν μέρος οι 16 πρώτοι από κάθε κατηγορία της βαθμολογίας των 11 Αναπτυξιακών Ανοιχτών Πρωταθλημάτων που διοργάνωσε σε διάφορες πόλεις η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς.

Από τη Φλώρινα έπαιξαν ο Σωτήρης Μούσιας και ο Ζαχαρίας Ελσάμι στους Παμπαίδες, η Χρυσή Φωτιάδου στις Κορασίδες και η Δέσποινα Άμπα στις Παγκορασίδες.

Σε μία διοργάνωση που έπαιζαν οι καλύτεροι της κάθε κατηγορίας ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ μεγάλος. Ο Σωτήρης για μία ακόμα φορά παρουσίασε σταθερή και υψηλή επίδοση και μετά από καταπληκτικές εμφανίσεις έφτασε στον τελικό της κατηγορίας του. Εκεί, ηττήθηκε οριακά 2-3 από αθλητή της Πάτρας και έτσι πήρε το ασημένιο μετάλλιο. Είναι η πρώτη φορά που αθλητής/τρια από τη Φλώρινα  κερδίζει μετάλλιο σε αυτή τη διοργάνωση.

Η Χρυσή Φωτιάδου στις κορασίδες δεν μπόρεσε να μπει στα μετάλλια καθώς αποκλείστηκε στην 8άδα από την Μαλαματένια Παπαδημητρίου με ήττα 1-3. Έτσι, περιορίστηκε στην 5η θέση.

Η Δέσποινα Άμπα στις παγκορασίδες άτυχη σε πολλά παιχνίδια, ήττες με 2-3 κατετάγη 9η, και ο Ζαχαρίας Ελσάμι στους παμπαίδες 15ος.

 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στα τέσσερα παιδιά που πήραν μέρος στην πιο δύσκολη διοργάνωση της χρονιάς και ιδιαίτερα στο Σωτήρη Μούσια που απέδειξε ότι είναι ένας από τους κορυφαίους αθλητές στη χώρα στην κατηγορία του.

Μπράβο στα παιδιά, μπράβο και στον προπονητή τους!!!