Βραβεύτηκαν από την ΕΣΟΑ οι αθλητές που συμμετείχαν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Πεκίνο 2022»

Απο το δελτίο τύπου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ):

Σε μια συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα ΕΡΙΑ του Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» του Δήμου της Ηρωικής Πόλης Νάουσας, η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ) υποδέχτηκε και βράβευσε τους Olympians που συμμετείχαν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Πεκίνο 2022», τους προπονητές τους καθώς και τον Αρχηγό και Υπαρχηγό της Αποστολής.
Την εκδήλωση με την παρουσία τους τίμησαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος OLY, ο Δήμαρχος της Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ κ. Στέλιος Αγγελούδης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων κ. Γιώργος Νικητίδης, η Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΣΟΑ κ. Ειρήνη Αϊνδιλή OLY, ο Ειδικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Μούγιος OLY, το Μέλος του ΔΣ κ. Γιώργος Χαλκίδης OLY, καθώς και πλήθος μελών της Ολυμπιακής Οικογένειας και του ΕΟΣ Νάουσας που αποτελεί την σημαντικότερη μήτρα παραγωγής Olympians Χιονοδρομίας στην Ελλάδα.
Πιο αναλυτικά, η ΕΣΟΑ τίμησε τους Olympians του Σκι Δρόμων Αντοχής Απόστολο Αγγέλη OLY (3η συμμετοχή σε ΧΟΑ), Μαρία Ντάνου OLY (3η συμμετοχή σε ΧΟΑ), Νεφέλη Τίτα OLY (1η συμμετοχή σε ΧΟΑ) και τους Olympians του Αλπικού Σκι Γιάννη Αντωνίου OLY (2η συμμετοχή σε ΧΟΑ) και Μένια Τσιόβολου OLY (1η συμμετοχή σε ΧΟΑ). Μαζί τους τιμήθηκαν και οι προπονητές τους Τίμος Τσουρέκας OLY, Χρήστος Τίτας OLY, Στέργιος Πάππος OLY, Αλέξανδρος Τσακνάκης, καθώς και οι Αρχηγός και Υπαρχηγός της Ολυμπιακής Ομάδας μας στο Πεκίνο Δημοσθένης Γυρούσης και Στράτος Καρέτος για την πολύτιμη προσφορά τους και την άψογη διαχείριση της ομάδας μας στο Πεκίνο.
Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η βράβευση Olympians που συμμετείχαν σε προηγούμενους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και η καταγωγή τους είναι από Νάουσα, οι οποίοι μαζί με τους τωρινούς, έλαβαν τα Certificate of Recognition και post nominal pins «ΟLY», που αποτελεί το PHD του αθλητισμού.
Βραβεία και τιμητικά δώρα στους Olympians Χιονοδρομίας του Πεκίνο 2022 απένειμε και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δια του Προέδρου κ. Σπ. Καπράλου OLY και του Αντιπροέδρου της κ. Στ. Αγγελούδη, με την παράδοση του Certificate και του Χρυσού Ρin συμμετοχής της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στους πρόσφατους Χειμερινούς Αγώνες.

Το Δ.Σ του ΑΟΦ