Βόλεϊ: Ήττα απο τον Πρωτοπόρο ΑΠ Καστοριάς για τον Αριστέα

Βόλεϊ: Ήττα απο τον Πρωτοπόρο ΑΠ Καστοριάς για τον Αριστέα

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου, καθώς ηττήθηκε στο ΔΑΚ Αμυνταίου από τον πρωτοπόρο ΑΠ Καστοριάς με 3-0 σετ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των Νεανίδων της ΕΣΠΕΜ.

Η εν λόγω αναμέτρηση, αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη συγκομιδή εμπειριών για τις παίκτριες του Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου, όντας αουτσάιντερ, καθώς ο ΑΠ Καστοριάς ήταν από την αρχή το φαβορί του παιχνιδιού.

Οι γηπεδούχες στο ξεκίνημα και των τριών σετ,  κρατήθηκαν κοντά στο σκόρ, όμως οι Καστοριανές ήταν τεχνικά ανώτερες και με διαδοχικούς πόντους κοντά στο φιλέ, οικοδομούσαν διαφορά ασφαλείας, γεγονός που τις επέτρεψε να φτάσουν άνετα στην κατάκτηση του κάθε σετ.

 

Διαιτητές: Γκλουμπου – Δανιηλιδου

Σετ: 11-25, 12-25, 11-25

 

Α.Σ. ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ – ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Νόπη Κούση – Δημήτρης Ράντογλου):  Κατσουπάκη Μ., Μπάλι Φ., Χαραλαμπίδου, Κατσουπάκη Ε., Καπετανάκη, Μπάλι Μ., Κιοσέ, Θεολογίδου, Γιώβη, Δεληδιαμαντή.

Α.Π. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Ευάγγελος Φωτόπουλος) : Καταράχια, Κοκκαλένιου Ευ., Κούλλα, Σιτιλίδου, Φωτοπούλου, Χαλιβίδου, Τζίμα, Παναγιωτίδου, Κοκκαλένιου Ειρ.