Βόλεϊ: Ήττα εντός προγράμματος για τις Παγκορασίδες του Αριστέα

Βόλεϊ: Ήττα εντός προγράμματος για τις Παγκορασίδες του Αριστέα

Την ήττα γνώρισε την Κυριακή (24.03) ο Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου στο ΔΑΚ Αμυνταίου από την ΑΠ Καστοριάς με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Γ Ομίλου του πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ.

Η ομάδα της Νόπης Κούση ηττήθηκε από έναν ανώτερο αντίπαλο, που επέβαλε τον ρυθμό του στο παιχνίδι από το ξεκίνημα και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη και να διατηρηθεί  στη 2η θέση της  βαθμολογίας.

Στο πρώτο σετ ο Αριστέας μπήκε μουδιασμένα στο γήπεδο, επιτρέποντας στις φιλοξενούμενες να φτάσουν άνετα στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 25-8.

Στο δεύτερο σέτ οι παίκτριες του Αριστέα προέβαλαν αντίσταση απέναντι στις Καστοριανές, καθώς αν και βρέθηκαν στο -7 (13-20), με ένα σερί 4-0, ψαλίδισαν τη διαφορά στο -3 (17-20), υποχρεώνοντας τον αντίπαλο πάγκο να καλέσει εσπευσμένα τάιμ-άουτ. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη με συνέπεια να γίνει το 2-0 (25-17).

Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκόρ μόνο στο ξεκίνημα του (5-5), καθώς στη συνέχεια η ομάδα της Καστοριάς πάτησε γκάζι και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Αριστέα, παίρνοντας και το τρίτο σερ με 25-12.

Διαιτητές: Παπαδοπούλου – Πορτοκαλίδης

Σετ: 25-8, 25-17, 25-12.

Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου (Νόπη Κούση – Δημήτρης Ράντογλου): Μαρκοπούλου, Καπετανάκη, Λαζαρίδου, Σεμείζογλου, Βολτσίονη Δ. (L), Βολτσίνη Γ., Μπάλι, Κιοσέ, Κερασίδου.

ΑΠ Καστοριάς (Παναγιώτα Φίλιου): Τζήμα, Καταραχιά, Φωτοπούλου, Ψώρα, Χαλιβίδου, Μακρίδου, Νόλη, Καραταγλίδου, Δημητριάδου, Τσολάκη, Γεωργοπούλου (L).

Γ΄ Ομιλος