Βόλεϊ: Ήττα με 3-0 στα Γιαννιτσά για τον Αριστέα

Βόλεϊ: Ήττα με 3-0 στα Γιαννιτσά για τον Αριστέα

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε εκτός έδρας, ο Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΣΠΕΜ.

Ο Αριστέας ουσιαστικά πλήρωσε την απειρία των παικτριών του, καθώς η ομάδα απαρτίζεται από αθλήτριες, που ανήκουν ηλικιακά στις ακόλουθες κατηγορίες των πρωταθλημάτων της ΈΣΠΕΜ, στις οποίες ο Αριστέας, μέσα από τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα των Νεανίδων, στοχεύει να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμος.

Η αναμέτρηση δεν χρίζει κρητικής, καθώς οι γηπεδούχες ήταν ανώτερες σ΄ όλα τα σημεία (επιθετικά και αμυντικά), επέβαλλαν από νωρίς τον ρυθμό τους και δεν επέστρεψαν στις παίκτριες του Αριστέα να αντιδράσουν καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ακολουθεί, ακόμα μια απαιτητική αναμέτρηση το Σάββατο (27/10) για τον Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου, που φιλοξενεί στις 16:00 τον Α.Π. Καστοριάς.

Διαιτητές: Κοσκινοπούλου – Κενανίδου

Σέτ: 25-6, 25-10, 25-9.

Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κων/νος Τοζύρας): Εμμανουηλίδου (L), Μπουλουσάκη, Μακρίδου, Ζορμπά, Καραμούζα, Σοιλεμεζόγλου, Σαλτσίδου (L), Κυριακίδου, Νατσικα, Θεοδωράκογλου, Καλαιτζή, Βουλγαρίδου, Παπαδοπούλου, Νιλολάου.

Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου (Νόπη Κούση): Χαραλαμπίδου, Καπετανάκη, Κιοσέ, Μπάλι, Γιώβη, Κατσουπάκη Μ., Κατσουπάκη Ελ.