Βόλεϊ: Βελτιωμένος ο Αριστέας, αλλά δεν έκανε την έκπληξη…

Ο Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου στάθηκε πολύ καλά στην εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής 23/02, απέναντι στον Αρίωνα Πτολεμαίδος, για την κατηγορία των Παγκορασίδων, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη και ηττήθηκε με 3-1 σετ.

Μπορεί τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν αρκετές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα, όμως οι παίκτριες του Αριστέα έδειξαν πυγμή και μαχητικότητα,  παίζοντας στα ίσα την ομάδα του Αρίωνα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις ειδικές συνθήκες μετά το δεύτερο σετ, αποδιοργανώνοντας τις γηπεδούχες.

Ισόπαλες στα σετ οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στο  τρίτο σετ, το οποίο θα έκρινε εν πολλοίς τη πορεία του παιχνιδιού. Το σετ κύλησε με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα, όμως οι εντάσεις που δημιουργήθηκαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αποσυντόνισαν τις γηπεδούχες και μετά το 18-18 δέχτηκαν σερί 6-0 (18-24), κρίνοντας την έκβαση του σετ και της αναμέτρησης, καθώς η ψυχολογική καθίζηση που υπέστησαν οι παίκτριες του Αριστέα, δεν της επέτρεψε να διεκδικήσουν το τέταρτο σετ.

Σετ: 25-15, 17-15, 19-25, 20-25.

Διαιτητές: Παπατριανταφύλλου – Χαραλαμπίδη.

Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου ( Β. Ακριτίδης): Μπάλι, Θεολογίδου, Σεμίζογλου, Τοκμακίδου, Βεράνη, Καπετανάκη, Παπαδημητρίου, Σωτήρη.

Αρίων Πτολεμαίδος : Δήμτσα Ευδοκία, Πεινούδη, Καρατόσιου, Πατσίκα Σ., Πατσίκα Α., Τσαβδαρίδου Μ., Νικολιά, Τσαβδαρίδου Α., Παπατσούνη, Ζήση , Τσέρπη