Δεν τα κατάφερε ο Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου στα ηλικιακά πρωταθλήματα κοριτσιών της ΕΣΠΕΜ

Κορασίδες: Έχασε από τους ανώτερους Πάνθηρες

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε το Σάββατο (19/10) ο Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου στην Κοζάνη, από τους Πάνθηρες Κοζάνης στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΕΜ.

Η γηπεδούχος ομάδα ήταν ανώτερη σε όλα τα σημεία των σετ (11-25, 17-25, 10-25) και χωρίς να απειληθεί σοβαρά από τη φιλότιμη ομάδα του Αριστέα, κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου και να φτάσει έτσι σε μία άνετη νίκη.

Διαιτητές: Γκλούμπου – Καρανίκου

Σετ: 11-25, 17-25, 10-25

Πάνθηρες Κοζάνης (Ε. Νάνος): Κοτσούκη (L), Τσιώνη (L), Νάνου, Σαμαρά, Χουιλίδου, Παπαθανασίου, Κουγσιάνου, Παναγιωτίδου, Χοτζ, Προδρομίδου, Μίχου, Γεωργακα, Γιανάκη, Κυρατλίδου.

Αριστέας Φιλώτα – Αμυνταίου (Β. Ακριτίδης): Κατσουπάκη Μ, Κατοτσουπάκη Ε., Καπετανάκη, Σεμίζογλου, Μπάλι, Λαζαρίδου, Χαραλαμπίδου, Κερασίδου.

 

Νεανιδες: Λάθη επι λαθών και ήττα από τον ΓΣ Κοζάνης

Την ήττα απο τον ΓΣ Κοζάνης με καθαρό σκόρ (3-0 σετ), γνώρισε την Κυριακή (20/10) στο ΔΑΚ Αμυνταίου ο Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΣΠΕΜ.

Ουσιαστικά η ήττα για τον Αριστέα προήλθε τόσο από τα λάθη των παικτριών, όσο και από τα λάθη του πάγκου, επιτρέποντας στην ομάδα του ΓΣ να διατηρεί απόσταση ασφαλείας και στα τρία σετ.

Στο πρώτο σετ η λανθασμένη υπόδειξη θέσεων από τον πάγκο του Αριστέα, έφεραν εύκολους πόντους στις φιλοξενούμενους που κέρδισαν το σετ με 25-14.

Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το 9-13, όμως τέσσερις σερί πόντοι από θέση σερβίς, έβαλαν σε θέση οδηγού την ομάδα της Κοζάνης 9-13, κατακτώντας το σετ με 20-25.

Με την ψυχολογία υπέρ τους, οι φιλοξενούμενες δεν δυσκολεύτηκαν να κατακτήσουν εύκολα και το τρίτο σετ με 25-15.

 

Διαιτητές: Πορτοκαλίδης – Γεωργίτσας

Σέτ: 25-14, 20-25, 25-15.

Αριστέας Φιλώτα – Αμυνταίου (Β. Ακριτίδης): Μπάλι Μ. Μπάλι Φ., Δεληδιαμντή, Καπετανάκη, Κατσουπάκη Ε. Κατσουπάκη Μ., Κερασίδου, Λαζαρίδου, Σεμιζογλου (L), Χαραλαμπίδου.

ΓΣ Κοζάνης (Γ. Αδαμίδης): Ανουλίδου (L), Βλαχοπούλου, Τιτέλη, Κανίνα, Χατζηπαυλίδου, Δύντσικου, Τσικοπούλου, Κυρατζίδου, Ντέρου, Καλημέρη, Σιμιτσή, Μπουριώτη (L).