Δεύτερη θέση για τον Φλωρινιώτη σκοπευτή Στέργιο Βασιλειάδη

Ο Φλωρινιώτης σκοπευτής Βασιλειάδης Στέργιος αθλητής του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου  (ΑΘΛΟΣ) με έδρα την Αθήνα, κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πρακτικής σκοποβολής λειόκανου τυφεκίου (καραμπίνα pump action)

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε 19 και 20 Φεβρουαρίου, διοργανώθηκε από τον BUDO στο σκοπευτήριο των Ιωαννίνων το Πανελλήνιο πρωτάθλημα λειόκανου τυφεκίου πρακτικής σκοποβολής. Σε έναν καλοστημένο αγώνα με συμμετοχές από Ιταλία, Ρωσία και Βουλγαρία συμμετείχαν περίπου 120 αθλητές.

Ο Στέργιος Βασιλειάδης του ΑΘΛΟΣ κατέκτησε επίσης  την τρίτη θέση στο διεθνές σκέλος του αγώνα, ενώ βραβεύτηκε με την τρίτη θέση για το κύπελλο Ελλάδος 2019. Συνοδός και αρωγός στην προσπάθεια του ήταν ο προπονητής του Ηλίας Μούλελης επίσης αθλητής του ΑΘΛΟΣ.

Η πρακτική σκοποβολή της Φλώρινας εκπροσωπείται πλέον στις πρώτες θέσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος από τους αθλητές του ΑΘΛΟΣ με όλην την υποδομή και απαραίτητη στήριξη, με  στόχους την συμμετοχή στις εθνικές ομάδες και τις διεθνείς διοργανώσεις.