Διαδικτυακό Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι

Με μεγάλη επιτυχία και σημαντικό αριθμό συμμετοχών πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, 20 και 21 Φεβρουαρίου 2021, το 1ο Διαδικτυακό Πανελλήνιο Ανοικτό Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι και το 1ο Διαδικτυακό Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Γυναικών.

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας δεν έλειψε από αυτή την μεγάλη διοργάνωση, στην οποία έλαβαν μέρος 115 ομάδες από όλη την Ελλάδα και 420 σκακιστές και σκακίστριες. Ο αθλητές της ΛΠ Φλώρινας, ο καθένας από τον χώρο του και τον υπολογιστή του αυτή τη φορά, αλλά πάντα ως μία ομάδα, πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση. Μάλιστα, την πρώτη μέρα των αγώνων πρωταγωνίστησαν, ενώ βρέθηκαν να αγωνίζονται στα πρώτα «τραπέζια» της διοργάνωσης. Τελικά, ισοβάθμησαν στην 16η θέση, ενώ μετά τα κριτήρια της ισοβαθμίας βρέθηκαν στην 31η θέση.

Αγωνίστηκαν οι σκακιστές: Κεσίδης Οδυσσέας, Χατζής-Μπακρατσάς Αλέξανδρος, Παπαδόπουλος Ζήσης, Μίχτης Θεόδωρος, Αποστολίδης Αθανάσιος, Αποστολίδης Αναστάσιος, Αποστολίδης Άγγελος, Σιώκης Λουκάς, Καραμητάνης Λάζαρος, Παρίσης Ναούμ, Δάφκος Παύλος, Αναστασίου Γιώργος, Κόλτσης Κωνσταντίνος, Πατρίκη Αλεξάνδρα, Τσούλη Ραφαηλία, Μούλα Σοφία και Ορφανουδάκη Βάλια.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές για την συμμετοχή τους και για τα αποτελέσματα που πέτυχαν!

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ