Διακρίσεις της Σκοπευτικής Λέσχης Φλώρινας στο «Μακεδονικό Κύπελλου 2017»

ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20/12/2017

Την 17-12-2017 πραγματοποιήθηκε στο σκοπευτήριο Ν. Νικόπολης Κοζάνης η τελική φάση του «Μακεδονικού Κυπέλλου 2017» που διοργάνωσε ο Σκοπευτικός Όμιλος Κοζάνης. Ήταν ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς και η Σ.Α.Λ. Φλώρινας συμμετείχε με 14 αθλητές. Ο αγώνας είχε αποτελέσματα και για τον τρίτο αγώνα του Κυπέλλου και για την συνολική επίδοση των Αθλητών στους τρεις αγώνες.

Η Σ.Α.Λ. Φλώρινας διακρίθηκε για άλλη μια φορά. Ο Θανάσης Παλιογιάννης πρόσθεσε στη συλλογή του τέσσερα χρυσά μετάλλια και τέσσερα κύπελα. Κατέλαβε την 1η θέση της κατηγορίας PRODUCTION OVERALL και την 1η θέση της υποκατηγορίας JUNIOR του τρίτου αγώνα της διοργάνωσης και τις ίδιες θέσεις στο σύνολο του κυπέλου.

Στο σύνολο του κυπέλλου οι αθλητές της λέσχης μας κατατάχθηκαν ως εξής: 5ος ο Χατζηλίας Κ., 6η Χρυσοπολίτη Μαρία, 7ος Κατσούτας Κ. 11ος Μαργαρης Κ. 14ος Περιβολάρης Χ.,

Με έναν αγώνα λιγότερο, 18ος Ρόζας Κ., 19ος Τζώτζης Ε., 21ος Χριστίδης Α., 25ος Τσώμης Ν. 36Ος Βελιάνης Δ., 46η Κροκαροπούλου Α.

Με δύο αγώνες λιγότερους, 28ος Μούτσιος Σ., 41η Ευαγγέλου Χ, 50ος Χρυσοχοϊδης Ι. και 53ος Συγγελάκης Γ.

Ο προπονητής της Λέσχης μας, Μούλελης Ηλίας, εκπροσώπησε για μια ακόμη φορά την ΣΑΛ Φλώρινας και αγωνίστηκε στον αγώνα LII που διοργάνωσε ο Σκοπευτικός Όμιλος Θηβών στο σκοπευτήριο Ύπατου, κατέλαβε την 1η θέση και πρόσθεσε στη συλλογή του ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο και ένα κύπελλο.

Η αγωνιστική χρονιά έκλεισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους αθλητές μας οι οποίοι κρίνοντας από τα αποτελέσματά τους διαπίστωσαν ότι άλλαξαν επίπεδο και ήδη βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Εκ μέρους του Δ.Σ. θέλω να υποσχεθώ σε όλα τα μέλη του Συλλόγου ότι το 2018 θα βελτιωθούν οι συνθήκες προπόνησης και το προπονητικό επίπεδο, ενώ θα προστεθεί άμεσα και μια άλλη αθλητική επιλογή, το τμήμα αεροβόλων όπλων σταθερού στόχου.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Στάιος

https://salflorinas.blogspot.gr/