Δις στο βάθρο η Λαδοπούλου, με χρυσό και χάλκινο βαλκανικό μετάλλιο

bdr

Δις στο βάθρο η Λαδοπούλου, με χρυσό και χάλκινο βαλκανικό μετάλλιο

bdr

Στο Κρούσοβο της FYROM βρέθηκε η 8μελής αγωνιστική ομάδα του ΑΟΦ, προκειμένου να   λάβει μέρος στο Βαλκανικό & Διεθνές κύπελλο ROLLER SKI  το ΣΚ 25-26/8/2018.

Απο τους 7 αθλητές του ΑΟΦ οι 3 (Λαδοπούλου Βούλα-Αντωνιάδης Άγγελος-Τίτα Νεφέλη) συμμετείχαν σαν μέλη της Εθνικής Ομάδας με την  Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας.

Ευχάριστη και αναμενόμενη η εμφάνιση της Λαδοπούλου Βούλας τις 2 ημέρες των αγωνισμάτων, αφού κατέκτησε στον πρώτο αγώνα των 6km την πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω τα φαβορί και την τρίτη θέση στα 5km την δεύτερη ημέρα των αγώνων.

Εξαιρετική η εμφάνιση όλων των υπόλοιπων αθλητών του ΑΟΦ, με τον Αντωνιάδη Άγγελο και την Νεφέλη Τίτα να ξεχωρίζουν, πετυχαίνοντας πολύτιμους βαθμούς FIS, για την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών σκι Δρόμων Αντοχής, στο SEEFELD της Αυστρίας τον Φεβρουάριο του 2019.

Στο κυνήγι των βαθμών FIS, ρίχτηκαν και οι Παπαδόπουλος Σπύρος και Ηλίας Ευάγγελος που με την καλή εμφάνισή τους, δημιούργησαν ευνοϊκές συνθήκες συμμετοχής τους, στον παραπάνω αγώνα.

Στην αποστολή του ΑΟΦ, συμμετείχαν και οι Παλιάρης Χρήστος και  Γάστης Αθανάσιος καθώς και οι 2 αθλητές του ΕΟΣ Λάρισας, Δρακωτός Γιώργος και Δρακωτός Αχιλλέας.

Την ομάδα του ΑΟΦ  συνόδευσε και υποστήριξε προπονητικά ο τεχνικός Τίτας Χρήστος.

 

Το Δ.Σ