Δυνατές και τη νέα σεζόν οι Σάρισες σε άντρες και γυναίκες

ΑΣΕΑ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Για μία ακόμα χρονιά οι Σάρισες θα παρατάξουν αξιόμαχες ομάδες στα Εθνικά Πρωταθλήματα που θα συμμετέχουν την νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Γυναικεία μας ομάδα, που συμμετέχει στην Α1 Εθνική Κατηγορία, μετά την περσινή επιτυχημένη παρουσία της πέρσι με την 2η θέση που κατέκτησε, φιλοδοξεί και πάλι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Διατήρησε στο ρόστερ της τα δύο μεγάλα αστέρια της, την Κινέζα Yuhua Liu και την Σερβίδα Aneta Maksuti. Επίσης, πολύ σημαντική είναι η προσθήκη της Χρυσής Φωτιάδου, το μεγάλο ταλέντο της Φλώρινας, που επέστρεψε στις Σάρισες. Την ομάδα θα συμπληρώνουν η νεάνιδα Δέσποινα Άμπα και οι κορασίδες Γεωργία Σπανού, Ειρήνη Χρυσοστομίδου και Νεστορία Χρυσοστομίδου.

Η Αντρική μας ομάδα θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Η Διοίκηση του συλλόγου φρόντισε πρώτα να αναναεώσει τη συνεργασία της με τους αθλητές που οδήγησαν την ομάδα στην Α2. Έτσι, στις Σάρισες θα αγωνίζονται ξανά οι Gabor Kovacs (Ουγγαρία), ο Κων/νος Σωτηρίου και ο Σωτήρης Μούσιας. Στη συνέχεια και προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα στην πολύ δύσκολη κατηγορία και έχοντας ως στόχο την παραμονή, προχώρησε στην προσθήκη έμπειρων και αξιόλογων παικτών. Αποκτήθηκε ο Φώτης Αρβανίτης από την Αθήνα. Ο 24χρονος αθλητής με μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Α2 αγωνιζόταν πέρσι στον Άρη Νικαίας. Πολύ δυνατή είναι η προσθήκη του 27χρονου Ούγγρου Gergely Sabjan, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί σε διάφορα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στις Σάρισες θα αγωνίζεται ακόμα ο έφηβος Ιωάννης Μαστρογιάννης από την Πάτρα, ο οποίος παράλληλα με την αντρική ομάδα θα ενισχύσει και την εφηβική.

Ευχόμαστε και στις δύο ομάδες μας καλή επιτυχία!!!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Αντρική ομάδα

ΕΦΥΓΑΝ: Αντώνης Μαλινάκης, Κων/νος Ισαακίδης (Φιλία Ορεστιάδας), Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής (Ποσειδών Λουτρακίου).

ΗΡΘΑΝ: Gergely Sabjan (Ουγγαρία), Φώτης Αρβανίτης (Άρης Νικαίας), Ιωάννης Μαστρογιάννης (Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών)

Γυναικεία ομάδα

ΕΦΥΓΑΝ: Bernadett Balint (HUN)

ΗΡΘΑΝ: Χρυσή Φωτιάδου (ΑΕΚ)