Δυνατή επανεκκίνηση της πρακτικής σκοποβολής της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας

Δυνατή επανεκκίνηση της πρακτικής σκοποβολής της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας τα τελευταία Σαββατοκύριακα με παρουσίες σκοπευτών μας σε αγώνες που διοργανώθηκαν στην Κοζάνη και στις Σέρρες.

Συγκεκριμένα στον αγώνα που διοργάνωσε ο σύλλογος  ΄΄ARTEMIS΄΄  στον Λευκώνα Σερρών την 15-5-2022 ο Περιβολάρης Χαράλαμπος κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία PRODUCTION SENIOR και φόρεσε το αργυρό μετάλλιο.

Σε  αγώνα που διοργάνωσε ο ΣΟ Κοζάνης την 8-5-2022, ο Περιβολάρης Χαράλαμπος κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία PRODUCTION SENIOR και απέσπασε  το χάλκινο μετάλλιο.

Την 21-5-2022 σε αγώνα  διοργάνωσε ο ίδιος σύλλογος , ο ΜΟΥΤΣΙΟΣ Σταύρος κατέλαβε την 5η θέση στην κατηγορία PRODUCTION, ο Περιβολάρης Χαράλαμπος την 2η θέση στην κατηγορία PRODUCTION SENIOR και  αργυρό μετάλλιο, ενώ ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ Ιωάννης την 3η θέση στην ίδια κατηγορία και  το χάλκινο μετάλλιο.

Την 22-5-2022 σε αντίστοιχο αγώνα  του ίδιου συλλόγου ο Περιβολάρης Χαράλαμπος κατέλαβε επίσης την 2η θέση στην κατηγορία PRODUCTION SENIOR και  αργυρό μετάλλιο, ενώ ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ Ιωάννης και πάλι την 3η θέση στην ίδια κατηγορία και  το χάλκινο μετάλλιο.

Στο πλαίσιο αναβάθμισης των διαδικασιών και των προπονητικών  αναγκών της ΣΑΛΦ και ενόψει των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στο σκοπευτήριο της Λέσχης το αμέσως προσεχές διάστημα, την 14 και 15-5-2022,  δυο εκπαιδευτές μας παρακολούθησαν  σεμινάριο επιμόρφωσης εκπαιδευτών και ένας ακόμα, τις ίδιες ημέρες, σεμινάριο STATS OFFICER.

Με την κατασκευή και του Σκοπευτηρίου Πρακτικής Σκοποβολής και Σταθερού Στόχου Μ.Δ.  η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας διαθέτει όλες τις εγκαταστάσεις για την ανάπτυξη των τριών αθλημάτων που προάγει. Με έργα και χωρίς  περιττούς θορύβους  παρέχει σε μικρούς και μεγάλους πολίτες της Φλώρινάς μας την δυνατότητα ενασχόλησης  με αυτής της μορφής  αθλητισμό. Πρακτική Σκοποβολή, Σκοποβολή σταθερού Στόχου αεροβόλων όπλων και όπλων κεντρικής πυροδότησης  και Τοξοβολία. 

Για το Δ.Σ.

Ο προεδρος

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ