ΔΥΟ ΣΑΡΙΣΕΣ ΣΤΗ ΧΙΟ

Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 

 

ΔΥΟ ΣΑΡΙΣΕΣ ΣΤΗ ΧΙΟ

 

Στη Χίο ταξίδεψαν δύο αθλητές των ΣΑΡΙΣΩΝ για να πάρουν μέρος στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων.

Στο πανέμορφο νησί του Ανατολικού Αιγαίου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες για την ανάδειξη των πρωταθλητών Ελλάδας στην κατηγορία παίδων-κορασίδων. Το πρωτάθλημα αυτό πέρσι είχε γίνει στη Φλώρινα και φέτος το ανέλαβε η Χίος.

Η Φλώρινα είχε συμμετοχή και στις δύο κατηγορίες. Στους παίδες έπαιξε ο Κων/νος Αντωνίου και στις κορασίδες η Χρυσή Φωτιάδου. Και οι δύο είχαν πάρει την πρόκριση σε αγώνες στη Θεσσαλονίκη.

Τα δύο παιδιά αγωνίστηκαν στο ατομικό και στο διπλό με συμπαίκτες από τις Σέρρες.

Η Χρυσή έκανε πολύ καλή εμφάνιση φτάνοντας μέχρι την 16άδα σημειώνοντας 2 νίκες και 1 ήττα. Στο διπλό έφτασε ως την 8άδα. Ο Κων/νος είχε πολύ δύσκολο έργο και στο ατομικό με τρεις ήττες οριακές αποκλείστηκε από τους ομίλους. Επίσης στο διπλό δεν μπόρεσε να προχωρήσει.

Η παρουσία των παιδιών μας σε μία τελική φάση είναι από μόνη της μία μεγάλη επιτυχία και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και τους γονείς που τα συνόδευαν για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν.