Δύο μετάλλια για τις Σάρισες στους τελικούς των αναπτυξιακών

Μεγάλες επιτυχίες ξανά για τις ΣΑΡΙΣΕΣ!!! Στους τελικούς των Αναπτυξιακών η Παρασκευή Σπανού και ο Κων/νος Ισαακίδης κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στις Παγκορασίδες και στους Παμπαίδες αντίστοιχα.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στην Καβάλα το Σαββατοκύριακο 1-2/4/2023 και πήραν μέρος οι 16 πρώτοι από κάθε κατηγορία της βαθμολογίας των 6 Αναπτυξιακών Ανοιχτών Πρωταθλημάτων που διοργάνωσε σε διάφορες πόλεις η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς.

Η ομάδα της Φλώρινας είχε εκπροσώπηση σε όλες τις κατηγορίες: ο Κων/νος Σωτηρίου στους Εφήβους, η Δέσποινα Άμπα στις Νεάνιδες, ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής στους Παίδες, η Γεωργία Σπανού στις Κορασίδες, ο Κων/νος Ισαακίδης στους Παμπαίδες και η Παρασκευή Σπανού στις Παγκορασίδες.

Σε μία διοργάνωση που έπαιζαν οι καλύτεροι της κάθε κατηγορίας ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ μεγάλος. Παρόλα αυτά η Παρασκευή και ο Κων/νος τα πήγαν περίφημα, αγωνιστηκαν στον τελικό και ηττήθηκαν και οι δύο οριακά 2-3 κατακτώντας τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο. Η Γεωργία Σπανού έφτασε μέχρι την 8άδα, ενώ τα άλλα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, δεν μπόρεσαν όμως να προχωρήσουν ψηλά.

Στην κατηγορία των Νεανίδων πρώτευσε η Φλωρινιώτισσα Χρυσή Φωτιάδου, αθλήτρια της ΑΕΚ.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στα έξι παιδιά που πήραν μέρος στην πιο δύσκολη διοργάνωση της χρονιάς και ιδιαίτερα στους νικητές.