Δύσκολα πέρασε ο πρωτοπόρος Άρης Παλαιοχωρίου από τη Μελίτη, παρά το τελικό 1-3

Δύσκολα πέρασε ο πρωτοπόρος Άρης Παλαιοχωρίου από τη Μελίτη, παρά το τελικό 1-3

Την Κυριακή στο γήπεδο της Μελίτη αγωνίστηκαν ο πρωτοπόρος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τον ουραγό της βαθμολογίας και παρόλο που οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 1-3, η εικόνα του αγώνα δεν φανέρωσε αυτές τις μεγάλες διαφορές σύμφωνα με την βαθμολογική θέση των συλλόγων. Ο Μελιτέας στάθηκε πολύ καλά και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ, όπου  και η εξέλιξη του αγώνα πιθανός να ήταν διαφορετική.

Στ πρώτα δέκα λεπτά η ομάδα του Παλαιοχωρίου μπήκε δυνατά στον αγώνα, με σκοπό να επιβάλει τον ρυθμό της και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Παρά τις προσπάθειες, δεν βρέθηκαν οι διάδρομοι προς την εστία του Μπερμπερίδη και κάπου εκεί ο Μελιτέας άρχισε να κερδίζει βήματα στο γήπεδο, φτάνοντας στο σημείο να δημιουργήσει πρώτος 2-3 καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Πρώτα με τον Λεζάκη και μετά με τον Μπατμά, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν από πλεονεκτική θέση να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και έτσι στο 38’, μετά από ωραίο συνδυασμό Κεφαλά – Δημητρακόπουλου, ο τελευταίος με εξαιρετικό τεχνικό σουτ πέτυχε το 0-1. Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, ήρθε η φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών για τους γηπεδούχους, όταν ο Λεζάκης με ατομική προσπάθεια μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, ανατράπηκε, αλλά ο διαιτητής αντί για πέναλτι έδωσε κίτρινη κάρτα για «θέατρο».

Στην επανάληψη, δεν έγινε πολύ τεχνικό παιχνίδι, πιο πολύ «σκληρό» θ α λέγαμε από τθις δύο ομάδες, με πολλά σφυρίγματα για φάουλ και χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, πέρα από τα γκολ που σημειώθηκαν. Οι φιλοξενούμενοι, ποιο έμπειροι, κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και να πετύχουν  άλλα δύο γκολ. Στο 53’ μετά από σέντρα του Σιμόνι, ο προωθημένος Αποστολάς με κεφαλιά πέτυχε το 0-2 και στο 68’ μετά από σουτ του Σιμόνι στο δοκάρι, ο υψηλόσωμος σέντερ φορ Ιγνατίδης (που πέρσι αγωνιζόταν στην Τσεχία) στην επαναφορά, έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-3. Ο Μελιτέας  το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ στο 87’ με τον «συνήθη ύποπτο» Ρωμαίο, όταν μετά από γέμισμα πλάγια δεξιά στην περιοχή, κατέβασε εξαιρετικά τη μπάλα και με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ: Μπερμπερίδης, Τσώτσος (83’ Κυριακόπουλος), Αγγέλου, Σεκκουλίδης, Μωϋσιάδης (72’ Ζωχιός), Γεωργιάδης, Γιώσης (67’ Γεωργόπουλος), Μπατμάς, Κεσίδης, Λεζάκης (76’ Παπασωτηρίου), Ρωμαίος.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Γιώτας, Τσιντογιάννης, Καραμπάς, Ταϊρης, Αποστολάς, Μπαμπούρας (70’ Ντόμπρος), Κεφαλάς (78’ Αλωπούδης), Δημητρακόπουλος, Ιγνατίδης (73’ Σκέμπη), Κωτάκης (78’ Στόικος), Σιμόνι.