Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στον Α.Π.Σ. Φλώρινας Shogun

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο γυμναστήριο του συλλόγου πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών.  Το ξεκίνημα έγινε με την ομιλία της κ. Βασιλικής Ζυγομάνης διαιτολόγος διατροφολόγος. Το θέμα της ομιλίας ήταν η παιδική παχυσαρκία τα αίτια αυτής και η αντιμετώπιση της. Ένα θέμα που άγγιξε ιδιαίτερα τους γονείς και φίλους γιατί έχει γίνει πλέον πολύ σοβαρό

Στη συνέχεια ακλούθησαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών  Οι αθλητές ήταν χωρισμένοι σε δύο τμήματα σύμφωνα με την ηλικία και τη ζώνη τους  . Αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να ανέβουν ακόμη ένα σκαλί στα αθλήματα που έχουν επιλέξει και ακολουθούν.

Οι περισσότεροι  έδειξαν υψηλό τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο ξεχωρίζοντας με το ταλέντο τους και τη δυναμικότητα τους με αποτέλεσμα να προαχθούν στον επόμενο βαθμό τους.

Προσπάθειες που όσο κανείς βλέπει καταλαβαίνει όλο και πιο πολύ τη φιλοσοφία  και τις τεχνικές των πολεμικών τεχνών διαπιστώνει ότι δεν περιορίζονται στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης μόνο αλλά αποτελούν μέσο και εφόδιο για τη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας.

Στο τέλος των εξετάσεων οι εξεταστές έδωσαν συγχαρητήρια στους αθλητές και τόνισαν στους παρευρισκόμενους γονείς και φίλους του αθλήματος την άριστη δουλειά, ο  Σύλλογος με τη  σειρά του ευχαρίστησε τους εξεταστές για την παρουσία τους, έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές και ανέφερε πως όταν υπάρχει θέληση, υπομονή , επιμονή, πειθαρχεία και σκληρή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και αυτό το αποδεικνύουν οι αθλητές μας με τις επιτυχίες τους.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2023

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑ ΕΙΟ ΤΥΠΟΥ