Εξετάσεις και κοπή βασιλόπιτας από τον Α.Π.Σ. Φλώρινας “Shogun”

Σε ένα ζεστό  και φιλικό περιβάλλον στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας κατάμεστη  από κόσμο όπου παραβρέθηκαν μέλη και φίλοι του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Φλώρινας  SHOGUN, έγιναν οι προγραμματισμένες εξετάσεις και η κοπή της βασιλόπιτας, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 12:00μ.μ. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Φλώρινας ο κ. Μπίρος Στέφανος και ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Πασχαλίδης Παναγιώτης οι οποίοι μας είπαν τις ευχές τους για μια καλή  αθλητική  και  δημιουργική χρονιά αλλά συγχρόνως συνεχάρησαν το σύλλογο για την μέχρι τώρα πορεία του. Χαιρετισμό με ευχές έστειλε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντωνιάδης Ιωάννης που λόγω αναλυμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωση. Στη  συνέχεια το λόγο πήρε  η Πρόεδρος κάνοντας μια  αναδρομή για την χρονιά που πέρασε τόσο στο αθλητικό κομμάτι όσο και στο πολιτιστικό. Κλείνοντας ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία αισιοδοξία και προπάντων  ελπίδα για το αύριο

Ακολούθησε η διαδικασία των εξετάσεων  από ένα μέρος  αθλητών  του συλλόγου οι οποίοι έδειξαν τις ικανότητες τους στην Εξεταστική Επιτροπή  η οποία αποτελούνταν από τους:

ΝΤΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ  ΧΡΟΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

ΤΣΩΜΗ ΝΚΟΛΑΟ          ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ

και από το Τεχνικό μας Σύμβουλο και εισέπραξαν το μεγαλύτερο  χειροκρότημα του κοινού για την επίδοσή τους.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε  με τις απονομές πτυχίων και ζωνών στους αθλητές οι οποίοι πέρασαν  με επιτυχία στον επόμενο στάδιο. Συγχρόνως έγινε και μια  βράβευση στους αθλητές οι οποίοι για το έτος 2018 συμμετείχαν σε αγώνες και κέρδισαν μια θέση στην τετράδα. Τις βραβεύσεις στους αθλητές έκαναν οι:  κ. Μπίρος Στέφανος, κ. Πασχαλίδης Παναγιώτης, ο Πατέρας Νικόλαος Σιδεράς, ο κ. Πέτρου Αχιλλέας και τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής. Πριν το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε μια μικρή  αθλητική  επίδειξη από ένα μέρος αθλητών του Συλλόγου   η οποία  εισέπραξε ένα θερμό και παρατεταμένο  χειροκρότημα από το κοινό.  Επίσης υπήρξε και ένα μουσικό μέρος στο οποίο κάποιοι αθλητές μας έδειξαν το ταλέντο τους και σε αυτό τον τομέα. Στο τέλος της εκδήλωσης  ο Πατέρας Νικόλας ευλόγησε την πίτα, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά και μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Ο τυχερός της χρονιάς  που κέρδισε το φλουρί είναι ο Κοïμτζίδης Σωτήριος.

Ο Α.Π.Σ Φλώρινας   SHOGUN θα ήθελε να ευχαριστήσει τον αντιπεριφερειάρχη κ. Μπίρο Στέφανο  τον κ. Πασχαλίδη Παναγιώτη τον Πατέρα Νικόλαο Σιδερά και φυσικά  όλους τους γονείς που ήταν όλοι εκεί.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό: