Ετοιμάζεται για τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος της Α’ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. ο μπασκετικός Αριστοτέλης  

Ετοιμάζεται για τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος της Α’ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ ο μπασκετικός Αριστοτέλης  

Για την 11η αγωνιστική του β΄ γύρου και τελευταία του πρωταθλήματος της κανονικής περιόδου της Α’ αντρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., το Σάββατο 13 Απριλίου, ο Αριστοτέλης Φλώρινας αντιμετώπισε την ομάδα της Κοζάνης 2006.

Έχοντας εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική την είσοδο στα play offs, η ομάδα του Στέλιου Χαλκιά έδωσε ένα δυνατό τεστ με την άκρως ανταγωνιστική ομάδα της Κοζάνης 2006 στο κλειστό Δ.Α.Κ. Κοζάνης ‘Ι.Σκαρκαλά’ επικρατώντας με 72-64.

Τα μέλη της νέας διοίκησης του τμήματος basket απέδωσαν τα εύσημα στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία για την πραγματοποίηση και του δεύτερου στόχου που είχε τεθεί στην αρχή της χρονιάς (ο πρώτος ήταν η συμμετοχή στο τελικό της διοργάνωσης του κυπέλλου της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ).

Ο Αριστοτέλης επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος,  γεγονός που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι το καλοκαίρι το τμήμα basket ανέλαβε μία καινούρια ομάδα ατόμων δημιουργώντας ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο για την κατηγορία.

Παίκτες και προπονητές θα προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Α.Σ. Βελβεντού με μειονέκτημα έδρας σε μια σειρά αγώνων όπου ο νικητής αναδεικνύεται στις δύο νίκες και παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος.

 

Τα δεκάλεπτα : 13-21, 30-36, 44-50, 64-72

 

Διαιτητές : Κατωτικίδης | Λιγούρας

 

Κοζάνη 2006  (Πατσώνας Γιώργος): Ράπτης 11(1), Παπαδόπουλος 2, Μαδίκας 5(1), Μπασμάς 2, Μπουνόβας  3(1), Τσιάμης 26(2), Κατσέλας 1, Βαγιάτης, Καρανώτας 13, Σκαρκαλάς 1

 

Αριστοτέλης Φλώρινας B.C. (Χαλκιάς Στέλιος):  Δήμου, Νικολαίδης, Παπαγρηγορίου 16, Γκόνος 21, Ντρίζα Α., Παπαδόπουλος 2, Μπέλλης, Βίτκας 11(2), Παπούλιας 11, Ντρίζα Φιλ., Αλευρίδης 6, Βασιλείου 5