Ευρωπαϊκό μετάλλιο για τη Σπανού στην Κροατία

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Γεωργία Σπανού, η οποία μαζί με την συμπαίκτριά της Στέλλα Μαυροματάκη από την Κρήτη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό, στην κατηγορία Κ15 στην Κροατία.

Στο διεθνές όπεν, που έγινε από τις 26 έως τις 30 Απριλίου στο Όσιγιεκ της Κροατίας και σηματοδότησε την έναρξη των European Youth Series της Ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος (ETTU), η Γεωργία Σπανού, αποτελώντας μέλος της 6μελούς Ελληνικής αποστολή,ς αγωνίστηκε στην κατηγορία γυναικών Κ15 παίρνοντας μέρος στα αγωνίσματα του ομαδικού, του απλού και του διπλού.

Στο αγώνισμα του ομαδικού η ελληνική ομάδα κατετάγη στην 7η θέση. Στο αγώνισμα του απλού η Γεωργία με μία νίκη και δύο ήττες στους ομίλους δεν μπόρεσε να μπει στο κυρίως ταμπλό, ενώ στο αγώνισμα του διπλού ήρθε η επιτυχία και το χάλκινο μετάλλιο. Μάλιστα, το ελληνικό δίδυμο έφτασε μία ανάσα από τον τελικό, όμως τελικά στάθηκε άτυχο καθώς στον ημιτελικό έχασε το κόντρα σετ 16-18 και γνώρισε την ήττα με 2-3 από το Βελγικό δίδυμο.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου απευθύνει πολλά συγχαρητήρια προς την Γεωργία, αλλά και σε όλα τα μέλη της Ελληνικής Αποστολής που σημείωσαν μεγάλες επιτυχίες.