Ευχαριστήριο του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Φ.Σ.Φ. “Ο Αριστοτέλης”

Δελτίο Τύπου – Ευχαριστήριο

Hμερίδα με θέμα: «Αθλητική συμπεριφορά και κοινωνικοποίηση των νέων μέσα από τον αθλητισμό – άθληση, υγεία και σωστή διατροφή» διοργάνωσε το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Φ.Σ.Φ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, γονέων και αθλητών.

Σκοπός της ημερίδας ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των εμπλεκομένων στην αθλητική διαδικασία παραγόντων (προπονητών, αθλητών και γονέων) σε θέματα που αφορούν στην καθημερινή αθλητική ζωή, όπως επίσης και στην καλλιέργεια υγειούς αθλητικής παιδείας.

 

Η ημερίδα άνοιξε με την ομιλία του κ. Στέλιου Χαλκιά, καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης και των ακαδημιών του συλλόγου, με θέμα «Το ευ αγωνίζεσθαι και πως αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τη συνεργασία προπονητή – γονέα».

Στον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει η σωστή διατροφή ενός αθλητή αναφέρθηκε η κα Έλενα Ζούμπου, Διατροφολόγος – Διαιτολόγος, στην ομιλία της που είχε ως θέμα «Σωστή διατροφή, διατροφή και άθληση».

Τις εργασίες της ημερίδας έκλεισε ο κ. Αναστάσιος Θεολόγου, φυσικοθεραπευτής, αναπτύσσοντας το θέμα «Τραυματισμοί στο μπάσκετ – Αποκατάσταση και πρόληψη –  Διαφοροποίηση σε παιδιά και εφήβους».

Ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές για τις εξαιρετικές εισηγήσεις τους, οι οποίες προσέφεραν σημαντικές και ουσιαστικές γνώσεις στους παρευρισκόμενους.

Μετά το τέλος της ημερίδας το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Φ.Σ.Φ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ τίμησε στο πρόσωπο του κ. Χρήστου Παυλίδη την εταιρεία Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας Α.Ε.  για την πολύτιμη και ουσιαστική προσφορά της προς το τμήμα.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας του τμήματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Μπαρδάκας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Αντωνιάδης και ο Πρόεδρος της ΑΝΦΛΩ κ. Άρης Αριστείδου.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ B.C.