Η βασιλόπιτα του Α.Π.Σ. Φλώρινας “SHOGUN”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19.01.2020 η γιορτή της  Βασιλόπιτας για τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Φλώρινας SHOGUN. Στη δεξίωση που δόθηκε στη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας συμμετείχαν τα μέλη οι συγγενείς και πολύ φίλοι. Τίμησαν  την εκδήλωση ο κ Αντωνιάδης Ιωάννης βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας και η κα. Θεοπίστη(Πέτη) Πέρκα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στέλνοντας επιστολές οι οποίες  διαβάστηκαν από τη Πρόεδρο του Συλλόγου. Ο λόγος που δεν υπήρχε η παρουσία τους ήταν λόγω των αναλυμένων υποχρεώσεων στη βουλή. Επίσης παρευρέθηκαν τιμώντας την εκδήλωση με την παρουσία τους

Ο πατέρας  Νικόλαος Σιδεράς

Ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Πασχαλίδης Παναγιώτης

ο Επίτιμος Πρόεδρος   και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου ο κ. Τσώνας Ιωάννης

οι Πρόεδροι των Δ.Δ Αμμοχωρίου κ. Αλεξιάδης Παύλος και ο κ. Τσουτσούλης Στέφανος   πρόεδρος του Δ.Δ Αρμενοχωρίου  οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό με ευχές για καλή χρονιά αλλά αναφέρθηκαν και στην πορεία του συλλόγου των τριάντα πέντε χρόνων. Στη συνέχεια πήρε το λόγο η πρόεδρος του Συλλόγου ευχήθηκε για μια χρονιά με υγεία  μια χρονιά δημιουργική και φυσικά με λιγότερους  τραυματισμούς.  Αναφέρθηκε επίσης στη δράση του Συλλόγου τη χρονιά που πέρασε τόσο στο αθλητικό όσο και στο πολιτιστικό κομμάτι. Παρόντες ήταν και μέλη του Συλλόγου όπως η κα. Βάσω Τσέτσου ο κ. Γκέλης Αθανάσιος και ο κ. Καραμητάνης Βασίλειος  Ακολούθησαν  οι καθιερωμένες προεξετάσεις  και οι απονομές  ζωνών από τη εξεταστική επιτροπή που αποτελούταν από τους κυρίους:

Ντίνη  Κωνστανίνο

Πετίδη Αθανασιο

Και από τον Τεχνικό Σύμβουλο του Συλλόγου κ. Βουλγαρίδη Αθανάσιο

Ακλούθησε επίδειξη από κάποιους μαθητές και στο τέλος της εκδήλωσης την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Νικόλαος Σιδεράς  ευχήθηκε για μια καλή χρονιά και ευλογημένη.