Η Γιορτή του Ο.ΞΙ.Φ.

Στο κατάμεστο Club Room έγινε η Ετήσια Γιορτή Κοπής Βασιλόπιτας και Βράβευσης των Καλύτερων Αθλητών και Αθλητριών του Ο.ΞΙ.Φ. για τον χρόνο που πέρασε.
Το παρόν έδωσαν εκτός από την διοίκηση και τους προπονητές, τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των τμημάτων και των γονιών των, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατήρ Κοσμάς, η Διευθύνουσα Σύμβουλος των Λιγνιτωρυχείων Αχλάδας κα Βαλίνα Ρόζα, ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη κος Β. Άμπας,

οι Αντιδήμαρχοι Φλώρινας κ.κ. Αριστείδου και Μπέλτσος,  οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Ναούμ και Γεωργακόπουλος , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Τσιώκας Ρασάικος, Μούσιου και Απιδόπουλος ο Πρ. Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κος Βόσδου και ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΞ κος Γουσόπουλος, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κος Μπίρος, ο κος Ανθόπουλος ενώ σημαντική ήταν η βοήθεια του κου Στυλιάδη της ΠΛΗΝΕΤ.
Κατά  την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν συνολικά 45 αθλητές και αθλήτριες που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα (ατομικά και ομαδικά) όλων των κατηγοριών  το 2011 ενώ ταυτόχρονα στο video wall προβάλλονταν κάποιες από τις καλύτερες στιγμές του Ομίλου.
Τυχερή της βραδιάς ήταν η κα Χριστιάνα Ζιόρδα.

Ιδιαίτερα ενισχύεται η Ανδρική Ομάδα του Ο.ΞΙ.Φ. στο ξίφος μονομαχίας με την μετεγγραφή του Αλέξανδρου Κοντογιάννη. Η παρουσία του Αλέξανδρου, ο οποίος έχει  ένα από τα δυνατότερα παλμαρέ επιτυχιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στο ενεργητικό του, στις τάξεις του Ο.ΞΙ.Φ. σίγουρα αποτελεί μέγιστη τιμή για τον σύλλογο. Καλώς Ήρθες Αλέξανδρε!

Από το Δ.Σ.