Η ομάδα basket του “Αριστοτέλη” Φλώρινας υποδέχτηκε την εθνική ομάδα παίδων (φωτογραφίες & βίντεο)

Η ΟΜΑΔΑ BASKET TOY ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ

Οι παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου πραγματοποίησαν τις μέρες αυτές προπονητικό διήμερο, ενώ την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 18:00 στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας, αναμετρήθηκαν σε φιλικό αγώνα με την ομάδα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Φλώρινας που έληξε με νίκη της Εθνικής με σκορ 82-65.

Αρχηγός αποστολής της εθνικής ομάδας είναι ο Κώστας Μίσσας, τεχνικός διευθυντής όλων των εθνικών ομάδων.

Το Τμήμα καλαθοσφαίρισης του «Αριστοτέλη» έχει κάνει σοβαρά βήματα προόδου με επίκεντρο τις Ακαδημίες του, στηρίζοντας τα νέα ταλέντα, κρατώντας παράλληλα σε υψηλό επίπεδο και το αγωνιστικό τμήμα ανδρών. Η επίπονη και σοβαρή δουλειά των ανθρώπων του τμήματος είχε σαν αποτέλεσμα την φιλοξενία της Εθνικής και προσδοκεί τη διοργάνωση και άλλων μεγάλων αθλητικών γεγονότων, κάτι που επισήμαναν και ο τεχνικός διευθυντής Κώστα Μίσσας και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρος Σαββίδης σε δηλώσεις τους.

Την επιβεβαίωσή του έδειξε και ο κόσμος της πόλης μας που κατέκλεισε το κλειστό γυμναστήριο και με ελληνικές σημαίες επευφημούσαν τις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων.

Τη φιλοξενία της Εθνικής Ομάδας Παίδων υποστήριξε οικονομικά, ως συνδιοργανωτής, ο Δήμος Φλώρινας δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή του στην νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος στην ομάδα του «Αριστοτέλη».