Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας επέστρεψε με τέσσερα μετάλλια από αγώνα Τοξοβολίας

Συλλογής μεταλλίων συνέχεια για την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας στον Αγώνα Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου που διοργανώθηκε στο στάδιο ποδοσφαίρου Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης από τον ΣΚΟΑ-ΑΠΘ. Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας συμμετείχε στον αγώνα με οκτώ αθλητές και επέστρεψε με τέσσερα (4) χρυσά, ένα (1) αργυρό και ένα (1) χάλκινο μετάλλιο.

Συγκεκριμένα την πρώτη θέση στις κατηγορίες τους και χρυσά μετάλλια κέρδισαν οι:

ΓΕΩΡΓΙΟΥ Σταύρος στην κατηγορία Αναπτυξιακό Ολυμπιακού Τόξου (RECURVE) Ανδρών.

ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Έρη στην κατηγορία Αναπτυξιακό Ολυμπιακού Τόξου (RECURVE) U18

ΚΑΤΣΟΥΤΑ Σοφία στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (RECURVE) Πανκορασίδων και

ΒΟΣΔΙΚΗΣ Σωτήριος στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (RECURVE) Παμπαίδων.

Αργυρό Μετάλλιο κέρδισε η ΒΟΣΔΙΚΗ Δέσποινα στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (RECURVE) Πανκορασίδων και Χάλκινο μετάλλιο ο ΜΑΡΓΑΡΗΣ Χρήστος στην κατηγορία στην κατηγορία Ολυμπιακό Τόξο (RECURVE) Παμπαίδων.

Την τέταρτη (4) θέση κατέλαβαν η ΜΠΑΖΟΠΟΥΛΟΥ Δήμητρα και η πρωτοεμφανιζόμενη σε αγώνα ΚΕΣΙΔΟΥ Νάσια στις κατηγορίες Αναπτυξιακό Ολυμπιακού Τόξου (RECURVE) Γυναικών και Ολυμπιακό Τόξο (RECURVE) Πανκορασίδων αντίστοιχα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές στις αθλήτριες και στους γονείς του Συλλόγου μας, οι οποίοι επιβεβαιώνουν σε κάθε αγωνιστική παρουσία ότι η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας εδραιώθηκε με αξιώσεις και στην ελληνική τοξοβολία.

Επόμενη μεγάλη παρουσία της ΣΑΛ Φλώρινας, αυτή τη φορά στην πόλη μας, με έναν αγώνα πρόκληση την 18 και 19 Ιουνίου 2022, όπου θα διεξαχθεί και το δεύτερο μέρος του TRIANGLE ARCHERY CHALLENGE με τη συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών της Τοξοβολίας και συμμετοχές που θα ξεπεράσουν σε αριθμό τους διακόσιους.

Αξίζουν εύσημα και στις οικογένειες των μικρών αθλητών που στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών αλλά και της Λέσχης μας.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ