Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας συμμετείχε στον αγώνα πρακτικής σκοποβολής στη Ρόδο

Στην  μεγαλύτερη διοργάνωση  της Ελληνικής Πρακτικής Σκοποβολής,  τον  Πανελλήνιο αγώνα πρακτικής σκοποβολής που διοργάνωσε ο Σκοπευτικός Ομιλος ΡΌΔΟΥ ΤΗΝ 1 ΚΑΙ 2 Οκτωβρίου,  η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας  εκπροσωπήθηκε από δύο αθλητές.

Στην κορυφαία – για το άθλημα της Δυναμικής Σκοποβολής- κατηγορία  ΄΄PRODUCTION΄΄  ο ΘΑΝΑΣΗΣ   ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ κατάλαβε την Δεύτερη (2η) θέση και το αργυρό μετάλλιο  με ελάχιστη διαφορά από τον πρώτο.  Η επίδοση του Παλιογιάννη  θεωρείται  εξαιρετική  αν ληφθεί υπόψη  ότι, λόγω των προτεραιοτήτων  του, η παρουσία του στα σκοπευτήρια και οι προπονήσεις του  είναι περιορισμένα.

Ο ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ Κωνσταντίνος  ο οποίος αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα στον εξοπλισμό του, εμφανώς  βελτιωμένος και κατάλληλα προετοιμασμένος κατάφερε να  ολοκληρώσει τον αγώνα στην 21η θέση κατάταξης.

Το Δ.Σ. και οι αθλητές του συλλόγου,  οι οποίοι από την πρώτη ημέρα της παρουσίας της ΣΑΛΦ εξασφαλίζουν άριστες και πλήρεις συνθήκες προπόνησης  με συλλογική δουλειά και ευθύνη, με τα γνωστά πλέον αποτελέσματα σε όλες τις παρουσίες της Λέσχης μας, είναι υπερήφανοι για τις επιδόσεις των αθλητών μας και ιδιαίτερα για την σταθερή πορεία του Πρωταθλητή μας  και  του συλλόγου γενικότερα.

Η Σ.Α.Λ.Φ. συγχαίρει ιδιαίτερα τον διοργανωτή σύλλογο  και τον  Πρόεδρο του ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο για την άρτια διοργάνωση του μεγαλύτερου αγώνα της Ελληνικής Πρακτικής Σκοποβολής, την Διοίκηση Πεδίου για την άψογη εκτέλεση του αγώνα και την ΕΤΕΠΣ για τον σχεδιασμό  υποστήριξη του αγώνα από την έναρξη μέχρι  την έκδοση των αποτελεσμάτων, αλλά και για την άμεση ανταπόκριση των ανθρώπων της όποτε ζητήθηκε η συνδρομή τους.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ:

   Είμαι ευχαριστημένος από την εξέλιξη  του αγώνα και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του Πανελληνίου. Ήταν ένας  καλοστημένος και απαιτητικός αγώνας με μεγάλο ανταγωνισμό. Θέλω να συγχαρώ τους  συμπαίχτες μου Χατζηαντωνίου Παύλο και Τσάνταλη Νικόλαο για τις νίκες τους, τους συναθλητές της ομάδας που αγωνιζόμουν και να ευχαριστήσω τον Γιάννη Στρεμμένο για τις πολύτιμες παρεμβάσεις του.   Να ευχαριστήσω επίσης  το Σύλλογό μου  για την υποστήριξη που μου παρέχει όλα τα χρόνια της ενασχόλησης μου με το άθλημα αυτό.   Συγχαρητήρια πολλά και στον Κώστα τον ΧΑΤΖΗΛΙΑ ο οποίος ξεπέρασε τα προβλήματα που είχε με τον εξοπλισμό του και κατάφερε να καλύψει αξιοπρεπώς τον αγώνα του.

Τέλος δημόσι ευχαριστώ θερμά  τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΕΣΣΗΝΗ  (Μ.Ε.Τ.Ε.  Α.Ε.), για την εξασφάλιση των προπονητικών και αγωνιστικών μου αναγκών σε όλη την αθλητική μου πορεία, εκφράζοντας ταυτόχρονα την βαθύτατη εκτίμησή μου στο πρόσωπό του.- 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ