Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας συμμετείχε σε Διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α΄ Κατηγορίας 

Την Κυριακή 22-1-2023 στους Διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α΄ Κατηγορίας  κατάταξης Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων,  Νεανίδων που διοργάνωσε στην Θεσσαλονίκη ο Σκοπευτικός ¨ομιλος ΄΄ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ΄΄ από την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας συμμετείχαν τρεις αθλητές στο αεροβόλο τουφέκι.

Συγκεκριμένα,

– Στην κατηγορία Αεροβόλο Τυφέκιο Εφήβων ο ΑΛΕΥΡΙΔΗΣ Γεώργιος κατατάχτηκε στην   9η θέση με βαθμολογία 501,

– Στην κατηγορία Αεροβόλο Τυφέκιο Νεανίδων η ΤΑΡΤΟΡΑ Φλώρα κατέλαβε την 10η θέση με βαθμολογία 565, ενώ η   ΧΡΗΣΤΟΥ Ραφαηλία , η οποία χρειάστηκε να διακόψει τον αγώνα της αρκετές φορές λόγω προβλημάτων του εξοπλισμού, κατέλαβε την 15η θέση με βαθμολογία 493,3.

Ολες οι χθεσινές επιδόσεις θεωρούνται υψηλές και είναι αυξημένες σε σχέση με επιδόσεις προηγούμενου αγώνα. Ζητούμενο είναι πλέον η απόκτηση επαρκούς εμπειρίας που θα αποκτηθεί με συμμετοχή των αθλητών  μας σε επόμενους αγώνες.

Αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια  στους αθλητές μας οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο αθλητικό ήθος ως νεοεμφανιζόμενοι σε αγώνα αεροβόλων όπλων και επιβεβαίωσαν ότι οι προσπάθειες μας είναι στην σωστή κατεύθυνση.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί ιδιαίτερα τους γονείς οι οποίοι στηρίζουν τις προσπάθειες των  αθλητών μας και κατ΄ επέκταση  της Λέσχης μας.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Σκοπευτικού Ομίλου ΄΄ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ΄΄  και του ΣΚΟΑΑΠΘ για την φιλοξενία και  τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Νίκο Βουδούρη για την υποστήριξή του.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΣΤΑΪΟΣ Σταύρος