Λυτρώθηκε στο φινάλε ο Μελιτέας παίρνοντας παλικαρίσιο βαθμό στην Αγκαθιά

ΛΥΤΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ Ο ΜΕΛΙΤΕΑΣ (1-1) ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΘΙΑ (2Η ΣΤΟΝ ΒΑΘΜ. ΠΙΝΑΚΑ)

 

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι – υπό βροχή – ο Μελιτέας Μελίτης έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην δευτεραθλήτρια – έως τώρα – του 2ου ομίλου της football league 2, Νίκη Αγκαθιάς. Στο «γκραν-γκινιόλ» δεύτερο ημίχρονο με εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες, ακυρωμένα τέρματα και άλλες συγκινήσεις τα παιδιά του Παντελή Τσιλεμάνη μπορούσαν να δραπετεύσουν και με το τρίποντο (έστω και αν γλύτωσαν από αρκετές απειλές των γηπεδούχων) αν διέθεταν περισσότερη ψυχραιμία στην τελική πάσα και  ήταν πιο εύστοχοι  σε φάσεις από πλεονεκτικές θέσεις.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με ένα δυνατό μακρινό σουτ του Σούκια (13΄) και νόμισαν ότι θα έχουν εύκολο έργο στη συνέχεια. Καλύτερες φάσεις, το δοκάρι σε κεφαλιά του Σούκια (18΄) και ένα πλασέ του Τσώτσου (24΄) που έβγαλε ενστικτωδώς με τα πόδια ο Τόλιος, μετά από ενέργεια του Γεωργιάδη. Η ήρεμη εικόνα του πρώτου μισού έδωσε τη θέση της σε ένα πολύ ανοικτό δεύτερο μέρος με πολλές ευκαιρίες και επιθετικό ρυθμό.  Στο 48΄ ο Τόλιος απόκρουσε σουτ του Ρωμαίου. Στο 70΄διπλή εντυπωσιακή απόκρουση του Μπερμπερίδη σε σουτ των Χατζόπουλου και Γκελοσάνι και στο 73΄ ο Μελιτέας διαμαρτύρεται για οφ-σάιτ που σφυρίχτηκε σε φάση που ο Ρωμαίος σκόραρε με κεφαλιά. Στο 77΄ άστοχη κοντινή κεφαλιά του Κάσα και την ισοφάρισε πέτυχε ο Μπατμάς (90΄) με ψύχραιμο πλασέ μετά από πάσα του Ρωμαίου και αδράνεια αμυντικού. Στο 90΄+5΄ δημιουργήθηκε αναστάτωση όταν ακυρώθηκε τέρμα του Τριανταφυλλίδη ως οφ-σάιντ, μετά από εκτέλεση φάουλ.

Διαιτητής ο Πολυχρονίου και βοηθοί οι Σιδερίδης και Τριανταφυλλίδης από τον ΣΔ Καστοριάς.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ρογγότης, Λιόλιος, Αβραμόπουλος, Χατζόπουλος (90΄ Τζερεμές), Γκελοσάνι (79΄ Τριανταφυλλίδης), Γιαννόπουλος, Σούκιας, Κίτσας Λ., Πέτκος (27΄ Σιδηρόπουλος).

ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ (Τσιλεμάνης): Μπερμπερίδης, Γιώσης, Κεσίδης (80΄ Κυριακόπουλος), Σεκκουλίδης, Σοβισλής, Γεωργιάδης (60΄Λεζάκης), Ζωχιός (88΄ Παπασωτηρίου)  Μπατμάς (92΄ Τσίτσης), Κάσα, Τσώτσος, Ρωμαίος.