Λύγισε ο “Αριστοτέλης” Φλώρινας στον αγώνα με το Άργος Ορεστικό

ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ Δ.Α.Κ. Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ-ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΒΑΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ

 

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ αντρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.,το Σάββατο 24 Νοεμβρίου,η ομάδα του Αριστοτέλη φιλοξένησε στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας την πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας του Α.Σ. Άργους Ορεστικού.

Δικαιώνοντας τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι,οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με αλλεπάλληλες εναλλαγές στο σκορ το τέλος του α΄ δεκαλέπτου τις βρήκε ισόπαλες 23-23.

Στο β΄ δεκάλεπτο η ομάδα του Άργους παίζοντας καλύτερα και πιο αποτελεσματικά και με τον Φωτιάδη ‘ζεστό’ έξω από την γραμμή των 6,75 κατάφερε να πάει στο ημίχρονο στα αποδυτήρια με την ασφάλεια του +10 (28-38).

Στην επανάληψη η ομάδα του Στέλιου Χαλκιά με μπροστάρηδες τους Γκόνο και Παπούλια κατάφερε να κλείσει την ψαλίδα της διαφοράς με αποτέλεσμα το τέλος του 3ου δεκαλέπτου να βρει τις δύο ομάδες σε απόσταση αναπνοής (54-58).

Στην τελευταία περίοδο ο Αριστοτέλης με τον Γκόνο να κάνει τρομερή εμφάνιση προσπάθησε να κάνει την ολική ανατροπή αλλά οι παίκτες του Αργους δείχνοντας ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από το Δ.Α.Κ. Φλώρινας.Η ομάδα του Στέλιου Χαλκιά είχε την τελευταία κατοχή του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει για να πανηγυρίσει την νίκη μαζί με τον κόσμο της πόλης που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και ήταν σε όλη ην διάρκεια του παιχνιδιού ο 6ος παίκτης της ομάδας.

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Αριστοτέλη μέσω του προέδρου του συλλόγου κ.Ραπτόπουλου Κωνσταντίνου, τίμησε τον Κώστα Καραβατάκη για το ήθος και την προσφορά του στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας του Αριστοτέλη.

 

Δεκάλεπτα : 23-23,28-38,54-58,80-81

 

Διαιτητές : Κατωτικίδης  | Παπαδόπουλος

 

Αριστοτέλης Φλώρινας B.C. (Χαλκιάς Στέλιος):Πασχαλίδης,Νικολαίδης 5(1),Παπαγρηγορίου 10,Γκόνος 36(3),Οικονόμου,Γαζέας,Μπέλλης,Βίτκας 1,Παπούλιας 23(2),Παπαδόπουλος 3,Αλευρίδης 2,Βασιλείου

 

Α.Σ. Άργος Ορεστικό:Φωτιάδης 26(5),Ιατρόπουλος 6,Ζυγούρας 12(3),Πουλιώνης,Νάκου 3(1),Σπυρίδης 2,Παντελίδης 8(2),Κώττας 16(4),Μάττας 2,Παράσχοσ-Παπανέστωρας 1,Καραβατάκης 2,Γιαγκόπουλος 3