ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΣΑΜΙ, ΜΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΜΠΑ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΣΑΜΙ, ΜΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΜΠΑ

 

 

Νέες μεγάλες επιτυχίες για τις ΣΑΡΙΣΕΣ σημειώθηκαν το Σάββατο 20/5/17 στους  προκριματικούς αγώνες παμπαίδων-παγκορασίδων του Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος. Ο Σωτήρης Μούσιας και η Δέσποινα Άμπα προκρίθηκαν πανηγυρικά στην τελική φάση των αγώνων που θα γίνουν στην Κόρινθο. Ο Ιωσήφ Ελσάμι επίσης πήρε την πρόκριση χωρίς να αγωνιστεί, καθώς βρίσκεται πολύ ψηλά στον πίνακα αξιολόγησης.

Στους αγώνες που έδωσαν ο Σωτήρης και η Δέσποινα σημείωσαν μόνο νίκες και έτσι θα βρεθούν μαζί με τον Ιωσήφ σε δύο εβδομάδες στο Ξυλόκαστρο για να διεκδικήσουν το τρόπαιο μαζί με τους 32 καλύτερους και τις 26 καλύτερες αθλητές/τριες της κατηγορίας. Έτσι, συνέχισαν την παράδοση της ομάδας που τα τελευταία 4 χρόνια πάντα έχει παρουσία στους τελικούς της κατηγορίας αυτής.

Η επιτυχία για την επιτραπέζια αντισφαίριση της Φλώρινας θα ήταν μεγαλύτερη, εάν ο Νίκος Σφέτκος και ο Ζαχαρίας Ελσάμι στεκόταν λίγο πιο τυχεροί, καθώς τα δύο παιδιά έχοντας ήδη σημειώσει 4 νίκες στο κρίσιμο και τελευταίο παιχνίδι για την πρόκριση ηττήθηκαν οριακά και αποκλείστηκαν. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ακόμα ο Κων/νος Σαββίδης, ο οποίος στο καλύτερό του τουρνουά, στη φάση των ομίλων σημείωσε 2 νίκες και 1 ήττα, που του στοίχισε την πρόκριση στους αγώνες νοκ-άουτ.

Έτσι, η Φλώρινα θα έχει τριπλή συμμετοχή στους τελικούς.

Παράλληλα με τα παιδιά που πρωταγωνίστησαν με τα χρώματα των ΣΑΡΙΣΩΝ έδωσαν το παρόν και 7 μικρά κορίτσια ακόμα που κάνουν τα πρώτα τους αγωνιστικά βήματα και παίρουν τις πρώτες τους εμπειρίες. Έπαιξαν οι: Αλεξία Μάλο, Γεωργία Σπανού, Δέσποινα Γκέσσα, Ειρήνη Χρυσοστομίδου, Νεστορία Χρυσοστομίδου, Ελένη Σινιάκη, Ελπίδα Μπάλλιου. Τα κορίτσια αυτά αποτελούν το μέλλον της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Φλώρινας και από ό,τι μας έδειξαν είναι σίγουρο ότι θα είναι λαμπρό.

Συγχαίρουμε θερμά τα παιδιά που προκρίθηκαν και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στους τελικούς, όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τους προπονητές της ομάδας Λίβιου και Αγγέλα για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν.