Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών των αθλημάτων KARATE DO και Αυτοάμυνας του Α.Π.Σ. Φλώρινας Shogun

Περίοδος  εξετάσεων για τον Α. Π. Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε τις δύο Κυριακές 19 και 26 Ιουνίου με σκοπό την παρακολούθηση την εμψύχωση και την ενημέρωση των αθλητών. Η αυλαία άνοιξε την Κυριακή 19 Ιουνίου στο γυμναστήριο του συλλόγου όπου πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών των αθλημάτων KARATE DO και Αυτοάμυνας. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από συγγενείς φίλους και μέλη του συλλόγου  οι οποίοι με την παρουσία τους έδειξαν έμπρακτα την υποστήριξή τους στους εξεταζόμενους μαθητές . Οι αθλητές εξετάστηκαν σύμφωνα με τους κανονισμούς περνώντας όλα τα στάδια με επιτυχία δείχνοντας έτσι τη σοβαρή δουλειά που γίνεται. Με την άψογη εμφάνισή τους και την άρτια τεχνική που διαθέτουν κατάφεραν να ενθουσιάσουν το κοινό αλλά και την εξεταστική επιτροπή οι οποία αποτελούνταν από τους:

Ο κ. ΠΕΤΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ο κ. ΚΑΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ο κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο κ. ΦΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Και από τον Τεχνικό Σύμβουλο του Συλλόγου

Κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ

Μετά από μια μικρή παύση συνεχίζουμε με την αυλαία να πέφτει την Κυριακή 26 Ιουνίου όπου πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις μαύρων ζωνών στα αθλήματα KARATE DO και αυτοάμυνα. Για την εξέταση των αθλητών προσεκλήθησαν και παρευρέθησαν οι εξής:

Ο Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών   κ. ΣΜΙΑΡΗΣ  ΘΩΜΑΣ

Κ. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Και ο Τεχνικός  Σύμβουλο κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ

Την ώρα της εξέτασης  έκδηλα ακόμη και στον πιο άπειρο θεατή  ήταν η μορφή της άρτιας τεχνικής κατάρτισης  των αθλητών της πειθαρχίας και της θέλησης που έχουν οι αθλητές.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και να ενημερώσουμε ότι τα μαθήματα συνεχίζονται κανονικά το καλοκαίρι!!!

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2385025344 και 697079046

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό: