Με επιτυχία το 13ο Μίνι Τουρνουά Ακαδημιών από τον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας από τα γήπεδα λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ διοργάνωσε με επιτυχία το 13ο Μίνι Τουρνουά Ακαδημιών, την Κυριακή 11 Ιουλίου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Φλώρινας, με τη συμμετοχή παιδιών από τις ακαδημίες του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ, του Μελιτέα Μελίτης και του Μέγα Αλέξανδρου Αετού.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος των ακαδημιών και προπονητής του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ, κ. Νίκος Βασιλείου, «μετά από μια δύσκολη χρονιά με πολλά προβλήματα λόγω του Covid-19 δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά να ξεδώσουν και να εκφράσουν ποδοσφαιρικά τις προσπάθειές τους στο γήπεδο πέρα από το τετριμμένο των προπονήσεων», ενώ ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού, καλώς εχόντων των πραγμάτων, για το 14ο Τουρνουά τον ερχόμενο Μάιο.

Τα αναμνηστικά κύπελλα απένειμε στους συμμετέχοντες ο πρόεδρος του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ, κ. Αθανάσιος Γκουτζίνας, ευχόμενος στα παιδιά καλή σταδιοδρομία και καλές επιδόσεις.

Ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ευχαριστεί θερμά τους προπονητές και τους αθλητές του Μελιτέα Μελίτης και του Μέγα Αλέξανδρου Αετού για την ανταπόκριση στο κάλεσμα και τη συμμετοχή τους στον τουρνουά, καθώς και τον Δήμο Φλώρινας για την πολύτιμη συμβολή του στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του τουρνουά τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία κατά του Covid-19.