Με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις ξεκίνησε η νέα αγωνιστική χρονιά του 2023 για την ομάδα τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Η ομάδα τένις  της  Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας ξεκίνησε την νέα αγωνιστική χρονιά με το βαθμολογούμενο πρωτάθλημα Ε3 της Κεντροδυτικής Μακεδονίας που διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα το Σαββατοκύριακο 25-26 Φεβρουαρίου. Με δυο κύπελλα και δυο μετάλλια κατάφερε να επιστέψει η ομάδα που αποτελούνταν από 10 αθλητές σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες της διοργάνωσης.

Η αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου μέσα από σκληρή προπόνηση και σε συνθήκες δύσκολες  σχετικά με τις εγκαταστάσεις , καθώς  μπορεί να χρησιμοποιεί τα γήπεδα του τένις για προπόνηση μόνο τρεις φορές την εβδομάδα, κατάφερε για άλλη μια φορά να φέρει μεγάλες επιτυχίες και να αναδείξει για άλλη μια φορά   την συστηματική  και αποτελεσματική δουλειά των δυο αξιόλογων προπονητών  αλλά και την προσήλωση των αθλητών στο άθλημα. Αξίζει να σημειωθεί βεβαίως και ο σημαντικός ρόλος  των γονιών σε όλη αυτήν την προσπάθεια του συλλόγου, διότι οι διακρίσεις των  αθλητών  στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια και στην συμπαράσταση  των γονιών τους.

Οι διακρίσεις των αθλητών είναι οι εξής:

1η θέση για την Δανιηλίδου Σοφία στην κατηγορία Κορίτσια 14 ετών.

1η θέση για την Δανιηλίδη Ανδρέα στην κατηγορία Αγόρια 12 ετών.

3η θέση για τον Δανιηλίδη Νικόλα στην κατηγορία Αγόρια 14 ετών.

3η θέση για την Πετρίδου Βικτώρια στην κατηγορία Κορίτσια 16 ετών.

16αδα για τους Κούταβο Αλέξανδρο, Βασιλείου Αλέξανδρο, Γεωργίου Αναστάση στην κατηγορία Αγόρια 14 ετών και την Σταυροκοπούλου Μαριέττα στην κατηγορία Κορίτσια 12ετών

32αδα για τον Παπαγιάννη  Άγγελο στην κατηγορία Αγόρια 14 ετών και τον Ποστολίτσιν Χρήστο στην κατηγορία Αγόρια 12 ετών.

Ένα μεγάλο Μπράβο και Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή και για τις διακρίσεις τους στο πρωτάθλημα αυτό. Η ομάδα έκανε ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα για το 2023, ελπίζουμε να συνεχίσει με επιτυχίες. Ο Σύλλογος,  πιστεύει στις δυνατότητες των αθλητών  που βρίσκονται στην αγωνιστική ομάδα και περιμένει την στήριξη του Δήμου σχετικά με τις εγκαταστάσεις προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες προπόνησης των αθλητών.

Χορηγοί της ομάδος

  • esperanza coffee & more
  • Total market