Νέος Πρόεδρος στον ΠΑΣ Φλώρινα ο Στέφανος Μαυρουδής, νέα σύνθεση στο Διοικητικό Συμβούλιο 

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε εκτάκτως συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, μετά την παραίτηση του τέως πλέον προέδρου Αλεξιάδη Δημήτρη για προσωπικούς λόγους, με σκοπό την συγκρότηση νέου Δ.Σ, όπως ορίζει το καταστατικό της ομάδας. Την θέση του απερχόμενου μέλους στο επταμελές σχήμα πήρε ο Δημήτρης Ντίνος που ήταν αναπληρωματικό μέλος και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε μυστική ψηφοφορία για την σύνθεση του νέου Δ.Σ.

Από την ψηφοφορία εκλέχτηκε παμψηφεί στη θέση του Προέδρου της ομάδας ο Στέφανος Μαυρουδής. Ο Μαυρουδής συμμετείχε στα δύο τελευταία Δ.Σ. και μάλιστα πριν την εκλογή του ως πρόεδρος εκτελούσε χρέη γενικού γραμματέα. Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣ Φλώρινα είναι πρώην ποδοσφαιριστής του συλλόγου ενώ έχει διατελέσει και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Φ.Σ Κοζάνη.

Την θέση του Μαυρουδή ανέλαβε ο Σωτήρης Τασομήνης ως γενικός γραμματέας, ο Κώστας Μαρκούλης ανέλαβε χρέη αντιπροέδρου ενώ ο Κώστας Κωνσταντίνου παρέμεινε στη θέση του ταμία της ομάδας. Τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου Γιώργο Ντούρο και Δημήτρη Παπαθανασίου ήρθε να πλαισιώσει ο Δημήτρης Ντίνος άνθρωπος που γνωρίζει όσοι λίγοι το τοπικό ποδόσφαιρο.