Ξεκίνημα με ήττα για τον νεανικό Π.Α.Σ. Φλώρινα στον αγώνα κυπέλλου με τον Μελιτέα Μελίτης

Την πρώτη φετινή εντός έδρα ήττα της σε επίσημο παιχνίδι με τελικό σκορ 1-3 γνώρισε η νεανική ομάδα του Π.Α.Σ. Φλώρινα στον αγώνα κυπέλλου απέναντι στον Μελιτέα Μελίτης, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Φλώρινας.

Παρά το νεαρό της ηλικίας των περισσοτέρων παιχτών, πραγματοποίησε αξιόλογη εμφάνιση απέναντι σε μία από τις πλέον έμπειρες ομάδες της κατηγορίας και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πήραν γρήγορα τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Παπαστεφάνου, που μετουσιώθηκαν σε γκολ από τον Γ. Παπαδόπουλο στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μετά το γρήγορο γκολ ο Μελιτέας άφησε χώρο και πρωτοβουλία στον Π.Α.Σ. παίζοντας κυρίως με γρήγορες αντεπιθέσεις. Οι νεαροί παίκτες του Π.Α.Σ. κατάφεραν στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου να ισορροπήσουν το παιχνίδι, βρήκαν τα πατήματά τους και έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για ισοφάριση, που θα μπορούσαν να αλλάξουν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Μελιτέας έχανε κι αυτός ευκαιρίες, κυρίως στις αντεπιθέσεις, ενώ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (44ο λεπτό) με σκόρερ τον Ι. Τόρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά το γεγονός ότι έμεινε γρήγορα με 10 παίχτες, ο Π.Α.Σ. εκμεταλλεύτηκε την εμφανή κούραση των φιλοξενούμενων, είχε την κατοχή της μπάλας για μεγάλο χρονικό διάστημα και δημιούργησε ευκαιρίες με αποκορύφωμα το πέναλτι που έχασε ο Π. Κυρκόπουλος λίγο μετά τη συμπλήρωση του 60ου λεπτού. Την ίδια στιγμή ο Μελιτέας ήταν άκρως επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ.

Ο Π.Α.Σ. κατάφερε τελικά να μειώσει σε 1-2 με γκολ του Γ. Κυρκόπουλου στο 67ο λεπτό. Στην αμέσως επόμενη φάση ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ γκολ του Κ. Ποντίκη.

Στο δεκάλεπτο που ακολούθησε ο Π.Α.Σ. έδειξε ότι ίσως θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση, όλα όμως τελείωσαν λίγο πριν το 80ο λεπτό, όταν οργανωμένη επίθεση του Μελιτέα κατέληξε σε γκολ από τον Π. Λαζαρίδη για το 1-3, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Π.Α.Σ. Φλώρινα: Παπαστεφάνου, Ντούρος, Μαύρος, Γιακουλίδης, Κυρκόπουλος Π,Γκινούδης, Χριστάκης, Γκουτζίνας, Ποντίκης, Κλάψης, Κυρκόπουλος Γ. – Αναπληρωματικοί: Δολίδης, Τράικος, Ντώνος, Μαρκούλης, Παλικρούσης, Βοζίνης, Μαρκούλης)

Μελιτέας Μελίτης: Μαυροματίδης, Τσιγκόπουλος, Αγγέλου, Λαζαρίδης, Σοβισλής, Τσίτσης, Λυκούδης, Ουρούμης, Ντώνος, Παπαδόπουλος, Τόρος
Αναπληρωματικοί: Ζαμπούνης, Δόλιος, Πινόπουλος, Πιστολάκης, Δεληναούμ, Σοβιτσλής, Δόλιος

Διαιτητής: Καλδάνης – Επόπτες: Δημόπουλος, Πάνου

Δείτε το σχετικό βίντεο με όλα τα γκολ και τις φάσεις της αναμέτρησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://www.youtube.com/watch?v=moCxem4MHfA&feature=youtu.be

 

Από το γραφείο τύπου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ