Ξεκίνησε το Τουρνουά που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Φλώρινας North Grip

To Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ξεκίνησε στα γήπεδα της Άνω Μπουάτ το τουρνουά που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Φλώρινας North Grip με την συμμετοχή άνω των 40 αθλητών και παρουσία πολλών θεατών γεγονός που αποτέλεσε και την ευχάριστη έκπληξη. Το σύνολο των αθλητών προέρχεται από την πόλη της Φλώρινας, μετά απο μια οδυνηρή, αλλά αναγκαία απόφαση του ΔΣ του Ομίλου να ακυρώσει περι τις 60 εγγραφές αθλητών, από τις γύρω περιοχές, σεβόμενοι τις οδηγίες για τον covid-19.

Ό NorthGrip καλεί τους φίλους του αθλητισμού να έρθουν τις επόμενες ημέρες, να γνωρίσουν το ευγενές άθλημα της αντισφαίρισης, σε ένα δροσερό περιβάλλον, και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητών.
Οι αγώνες θα διεξάγονται τις Δευτέρες, Τετάρτες και Σαββατοκύριακα με τους τελικούς να γίνονται το Σαββατοκύριακο 13/9 με την απονομή και την γιορτή που θα επακολουθήσει.
Ο North Grip θέλει να ευχαριστήσει τις εταιρείες  Vitsi, One, Μικρό Cafe, Ugotnail, Emerald Suites&Spa, το κατάστημα Βασιλόπουλος της Φλώρινας, την εταιρεία Solar Energy, και όπως πάντα τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας για την πολύτιμη προσφορά τους, χωρίς την οποία θα ήταν αδύνατη η επιτυχία της διοργάνωσης.
Επίσης η συνεργασία με τους αντιδήμαρχους Η. Μούλελη και Ν. Δούμτση είναι άψογη προσφέροντας σε υλικοτεχνική υποστήριξη, προς όφελος των γηπεδικών εγκαταστάσεων αλλά και του αθλήματος της αντισφαίρισης στην πόλη μας.
Για την ιστορία τα αποτελέσματα των αγώνων των δύο πρώτων ημερών:
Μέρα 1η
Ταμπλό Open
Νοτίδης – Τσερμεντέλης 7-6(5), 6-4
Διαφωνίδης-Μπόσκος 1-6,7-6,10-5
Μπελμπάσης-Τομπουλίδου 6-3. 6-2
Στεργίου-Σουμπάσης Α 1-6,6-2,8-10
 
Ταμπλό Αρχαρίων
Γούλιος-Μπίρος 6-1,6-2
Ταμπλό Doubles
Ταμουτσέλης/Rodrigues-Παυλίδης/Ταλίδης 3-6,4-6
 
Μέρα 2η
Ταμπλό Open
Καπάνταης-Μπελμπάσης 6-0, 6-0
Σουμπάσης Α-Παυλίδης 0-6,0-6
 
Ταμπλό Αρχαρίων
Τσερμεντσέλης-Τιριακίδης 6-1,6-2
Πασχαλίδης Γ – Ζουμπούλης 4-6, 2-6