«Ξεχώρισαν οι Raspoptsis Bro!!! »

«Ξεχώρισαν οι Raspoptsis Bro!!! »

           

«Μεγάλο» το σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τις νέες ελπίδες των σπαθιών μας! «Μεγάλο» σε ένταση και πάθος, «Μεγάλο» σε συμμετοχές «Πολύ Μεγάλο» από τις εμφανίσεις και τις ελπίδες που άφησαν τα Νέα Αστεράκια του Ο.ΞΙ.Φ.

Κοντά στους 400 ξιφομάχους από 8 έως 20 ετών έδωσαν το παρόν στο Πανελλήνιο Κύπελλο που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ το περασμένο Σ/Κ.

Άγγελος και Νεφέλη Ρασπόπτση ξεχώρισαν και δικαιολόγησαν τον Τίτλο του Φαβορί στις κατηγορίες τους αφού και οι δύο ανέβηκαν στο βάθρο κατακτώντας τα χάλκινα μετάλλια.

Ο Άγγελος, ανίκητος στα προκριματικά του ξίφους μονομαχίας -13 ετών (47 συμμετοχές), έφθασε σχετικά εύκολα στην 8άδα όπου νίκησε τον Θεοδωρόπουλο (Παιανία) ενώ στον ημιτελικό έχασε από τον Αλέστα (Ίριδα) και κατέκτησε την 3η θέση. Στην ίδια κατηγορία ο Αχιλλέας Μαυρομμάτης ξεχώρισε με την 10η θέση.

Η Νεφέλη δίκαια χαρακτηρίστηκε «νικήτρια» της κατηγορίας. Μια ατυχία στον ημιτελικό (9-10) από την Σόφρα (Καρδιανή) την οδήγησε στο 3ο σκαλοπάτι του Βάθρου.

Την Κυριακή στην κατηγορία του ξίφους ασκήσεως -20 ξεχώρισαν οι Θόδωρος Κωστέντσης στην 7η θέση (45 συμμετοχές) και Νέλη Γεροσίδερη, επίσης, 7η (33 συμμετοχές).

Πολύ γεμάτο το διάστημα που μεσολαβεί έως τις γιορτές για την οικογένεια του ΟΞΙΦ:

  • 2-3 Δεκεμβρίου Ευρωπαϊκό Κύπελλο -14 ξίφους μονομαχίας στο TFC-HELEXPO στην Θεσσαλονίκη και Πανελλήνιο Κύπελλο -17 ξίφους ασκήσεως στην Αθήνα
  • 9 Δεκεμβρίου Πανελλήνιο Κύπελλο -17 ξίφους μονομαχίας στην Αθήνα
  • 16-17 Δεκεμβρίου Παγκόσμιο Κύπελλο -20 ξίφους μονομαχίας στο Ηράκλειο και Πανελλήνιο Κύπελλο ανδρών – γυναικών ξίφους ασκήσεως στην Αθήνα
  • 22-23 Δεκεμβρίου στην Φλώρινα ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΩΤΙΑΣ και KIDS CUP Vol.3

 

Καλή Επιτυχία!

 

 

Από το Δ.Σ.