Οι μικρές Σάρισες εν δράση – δύο μετάλλια στο όπεν της Βέροιας

ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δύο μετάλλια είναι ο απολογισμός της αποστολής των ΣΑΡΙΣΩΝ στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε το Σαββατοκύριακο 27-28/11/2021 στην Βέροια.

Στο 2ο κατά σειρά όπεν της Ομοσπονδίας συμμετείχαν 136 αθλητές/τριες από 38 σωματεία της Ελλάδας. Η ομάδα της Φλώρινας πήρε μέρος με 19 παιδιά, μία από τις μεγαλύτερες αποστολές.

Το κύριο χαρακτηριστικό της αποστολής ήταν η συμμετοχή πολλών μικρών παιδιών που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγωνιστική επιτραπέζια αντισφαίριση. Μάλιστα, στους αγώνες πήρε μέρος η πιο μικρή αθλήτρια της διοργάνωσης, η Μητροπούλου Φανή (6 ετών), η οποία και βραβεύτηκε από τους διοργανωτές. Αυτό φανερώνει τη δυναμική της Ακαδημίας των Σαρισών, που παρά τις αντιξοότητες αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς.

Στο αγωνιστικό, είχαμε την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από δύο παιδιά μας. Ο Κων/νος Σωτηρίου πήρε την τρίτη θέση στην κατηγορία των Παίδων και η Παρασκευή Σπανού στην κατηγορία των Παγκορασίδων. Μετάλλιο παρηγοριάς κατέκτησαν η Ειρήνη Χρυσοστομίδου και ο Παντελής Μιχαηλίδης. Ενθαρρυντικές ήταν οι εμφανίσεις όλων των υπόλοιπων παιδιών, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους νικητές και σε όλους τους μικρούς μας αθλητές και στον προπονητή τους.

ΘΕΣΕΙΣ

ΕΦΗΒΟΙ (16): Σωτήρης Μούσιας (8ος)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (23): Αλεξία Μάλο (6η), Γεωργία Σπανού (9η), Ειρήνη Χρυσοστομίδου (10η), Νεστορία Χρυσοστομίδου (14η)

ΠΑΙΔΕΣ (60): Κων/νος Σωτηρίου (3ος),  Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής (22ος), Ζαχαρίας Ελσάμι (33ος), Αναστάσιος Σερίδης (36ος)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (8): Παρασκευή Σπανού (3η), Φανή Μητροπούλου (6η)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (30): Μάριος Σερίδης (9ος), Βασίλης Χρυσοστομίδης (12ος), Βαγγέλης Χρυσοστομίδης (14ος), Παντελής Μιχαηλίδης (17ος), Αντώνης Κουγιουμτζόγλου (25ος), Βασίλης Κουγιουμτζόγλου (26ος), Σάββας Κοϊμτσίδης (28ος), Λάζαρος Παπαστεφάνου (29ος)