Οι Σάρισες Φλώρινας είναι ο κορυφαίος Σύλλογος της Ελλάδας για το 2019

Ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία ο πίνακας κατάταξης σωματείων για το 2019. Σύμφωνα με τον πίνακα οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας κατατάσσονται στην 1η θέση ανάμεσα σε 150 ενεργά σωματεία όλης της χώρας.

Η αξιολόγηση των σωματείων γίνεται κάθε χρόνο και περιλαμβάνει κριτήρια όπως: ο αριθμός των ενεργών αθλητών, ο αριθμός των διεθνών αθλητών, οι επιτυχίες της ομάδας σε ατομικό και διασυλλογικό επίπεδο, η συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις.

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας σύμφωνα με τα κριτήρια αυτά είναι για το 2019 ο καλύτερος σύλλογος επιτραπέζιας αντισφαίρισης της χώρας, αφήνοντας πίσω μεγάλες και ιστορικές ομάδες της Ελλάδας.

Αναμφίβολα η πρωτιά αυτή αποτελεί την κορυφαία στιγμή για το σύλλογο. Συμπίπτει δε, με την ολοκλήρωση της πρώτης δεκαετίας (2009-2019) της παρουσίας του στα ελληνικά δρώμενα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της χώρας. Εαν αναλογιστούμε ότι στην Φλώρινα δεν υπήρχε παλαιότερα οργανωμένο πινγκ πονγκ και όλα ξεκίνησαν από το μηδέν, μπορούμε να καταλάβουμε το μέγεθος της επιτυχίας.

Ως Δ.Σ. όλοι εμείς που οραματιστήκαμε και αγωνιστήκαμε να δούμε τις ΣΑΡΙΣΕΣ ψηλά, νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας. Απευθύνουμε πολλά συγχαρητήρια προς τους αθλητές, τους προπονητές και τους γονείς του συλλόγου μας, που χάρη στον μεγάλο τους αγώνα καταφέραμε τα μέγιστα.

Οφείλουμε δε, να εκφράσουμε τα ευχαριστήριά μας προς όλους όσους το διάστημα αυτό στάθηκαν δίπλα μας και μας στήριξαν έμπρακτα. Πρώτα την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον Δήμο Φλώρινας και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, έπειτα τους μεγάλους μας χορηγούς Megas Yeeros, Λιγνιτορυχεία Αχλάδας και Υγρά Καύσιμα Ουλιάρης, καθώς και όλους τους συμπολίτες μας, που ο καθένας με τις δυνάμεις του στηρίζουν την προσπάθειά μας.

Η κατάκτηση της κορυφής σηματοδοτεί μία νέα αρχή για τις ΣΑΡΙΣΕΣ. Θα προσπαθήσουμε στο μέλλον με όλες μας τις δυνάμεις να διατηρήσουμε τις ΣΑΡΙΣΕΣ ψηλά. Νέες προκλήσεις έχουμε μπροστά και όλοι είμαστε πανέτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε. Το μέλλον ανήκει στα παιδιά μας.

ΠΑΜΕ ΣΑΡΙΣΕΣ!!!

 

Τα 10 καλύτερα σωματεία της χώρας:

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 2019
ΣΕΙΡΑ ΕΑΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΟΛΟ
1 ΦΤ82 ΑΣΕΑ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 1892
2 ΙΝ27 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ 1840
3 ΧΓ13 ΓΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ 1125
4 ΦΒ52 ΑΣ ΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ 1096
5 ΙΗ36 ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΛΙΣ 1067
6 ΙΕ41 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 887
7 ΦΕ11 ΑΟ ΔΑΟ ΤΑΥΡΟΥ 811
8 ΟΦ87 ΑΣ ΠΚΔ ΤΑΥΡΟΥ 754
9 ΩΨ56 ΓΑΣ ΕΛΕΥΣΙΣ 707
10 ΦΟ20 ΓΣ ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 690