Οι Σάρισες ψηλά-4 μετάλλια στο όπεν της ΧΑΘ

Μεγάλη εμφάνιση έκαναν τα παιδιά των ΣΑΡΙΣΩΝ στο  όπεν της ΧΑΝΘ. Ο απολογισμός είναι 2 χρυσά, 1 αργυρό και 1 χάλκινο μετάλλιο και πολλές καλές θέσεις.

Το Σαββατοκύριακο 1-2/2/2019 οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν στο 5ο Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα  2019-2020, που έγινε στην Θεσσαλονίκη. Συμμετείχαν 254 αθλητές/τριες από 48 σωματεία της Ελλάδας. Η ομάδα της Φλώρινας πήρε μέρος με 20 παιδιά που έπαιξαν σε όλες τις κατηγορίες, πλην αυτές των Εφήβων και των Νέων Αντρών.

Τα παιδιά μας σημείωσαν μεγάλες επιδόσεις κάνοντας αισθητή την παρουσία τους στη διοργάνωση. Είναι αξιοσημείωτο ότι από τα 20 παιδιά της Φλώρινας τα 9 έφτασαν στην 8άδα της κατηγορίας τους και διεκδίκησαν την είσοδό τους στα μετάλλια. Τελικά οι ΣΑΡΙΣΕΣ κατέκτησαν τέσσερα μετάλλια. Την πρωτιά και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν η Χρυσή Φωτιάδου στις Νεάνιδες και ο Μάριος Σερίδης στους μίνι-παμπαίδες. Και τα δύο παιδιά μας ήταν εξαιρετικά και ανέβηκαν στην υψηλότερη θέση του βάθρου αήττητα.

Στο βάθρο βρέθηκαν ακόμα οι δύο μικροί μας αθλητές η Γεωργία Σπανού και η Δέσποινα Άμπα. Η Γεωργία έφτασε μέχρι τον τελικό των Παγκορασίδων, όπου ηττήθηκε από αθλήτρια της Χίου. Η Δέσποινα έχασε στις λεπτομέρειες την είσοδό της στον τελικό (ήττα 2-3) και τελικά κατέκτησε την τέταρτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στην 8άδα και στη διεκδίκηση των μεταλλίων βρέθηκαν οι:  Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής, Ειρήνη Χρυσοστομίδου, Βαγγέλης Χρυσοστομίδης, Βασίλης Χρυσοστομίδης, Αλεξία Μάλο,

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στα μικρά μας παιδιά που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά και πήραν το βάφτισμα του πυρός: Γιώργος Κυρατσούς, Βασίλης Κουγιουμτζόγλου, Παντελής Μιχαηλίδης, Παναγιώτα Τασομήνη.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς μας αθλητές/τριες και στους προπονητές τους που τα συνόδευαν (Λίβιου Πρεντοάκια, Αγγέλα Σαπουντζή, Θωμάς Ευθυμίου).

ΘΕΣΕΙΣ

ΝΕΑΝΙΔΕΣ (11): Χρυσή Φωτιάδου (1η)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (21):  Δέσποινα Άμπα (4η), Αλεξία Μάλο (8η)

ΠΑΙΔΕΣ (75): Ιωσήφ Ελσάμι (12ος), Κων/νος Φραγκάκης (21ος), Ζαχαρίας Ελσάμι (31ος), Σωτήρης Μούσιας (-)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (24):  Γεωργία Σπανού (2η), Ειρήνη Χρυσοστομίδου (8η), Νεστορία Χρυσοστομίδου (10η), Παρασκευή Σπανού (16η), Παναγιώτα Τασομήνη (24η)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (57): Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής (7ος), Αναστάσιος Σερίδης (16ος)

ΜΙΝΙ-ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (19): Μάριος Σερίδης (1ος), Ευάγγελος Χρυσοστομίδης (5ος), Βασίλειος Χρυσοστομίδης (6ος), Παντελής Μιχαηλίδης (13ος), Βασίλειος Κουγιουμτζόγλου (14ος), Σάββας Κοϊμτσίδης (15ος), Γεώργιος Κυρατσούς (16ος)