ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ GREECE OFFROAD 2016

Συνέντευξη Τύπου για το RALLY GREECE OFFROAD 2016 που θα πραγματοποιηθεί στη Φλώρινα από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Μαΐου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας.

Παραβρέθηκαν,  ο Αντιπεριφερειάρχης  Π.Ε. Φλώρινας   Στέφανος  Μπίρος, ο Εντεταλμένος  Σύμβουλος  για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής   Γιώργος Αντωνιάδης, ο Περιφερειακός  Σύμβουλος  Κώστας Γέρου, οι Αντιδήμαρχοι  του Δήμου Φλώρινας  Άρης Αριστείδου και Κώστας Τριανταφυλλίδης, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του RALLY Αλέξανδρος  Παπαθάνου, Κώστας Θεολόγης και Βασίλης  Ανδρόνικος και ο Φλωρινιώτης οδηγός Τάσος Χατζηχρήστος.

Το RALLY GREECE OFFROAD 2016 διοργανώνεται για τέταρτη φορά στη Δυτική Μακεδονία και  τρίτη χρονιά στη Φλώρινα, κι αυτό γιατί η περιοχή μας διαθέτει μοναδικές ειδικές διαδρομές και τη γνωστή παραδοσιακή μας φιλοξενία.

Φέτος το ράλι έχει ρεκόρ συμμετοχών οι οποίες φτάνουν μέχρι στιγμής τις 45 από 8 χώρες.

Να επισημάνουμε ότι στη φετινή διοργάνωση εκτός από την Αντιπεριφέρεια  και τον Δήμο Φλώρινας συμμετέχει για πρώτη φορά και η εταιρία τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας.

Η εκκίνηση θα γίνει από την πλακόστρωτη περιοχή του ποταμού ( κοντά στον Αριστοτέλη).

Από την Δυτική Μακεδονία συμμετέχει ο συμπολίτης μας, γνωστός  συμβολαιογράφος,  Τάσος Χατζηχρήστος, o οποίος θα τρέξει με αυτοκίνητο LADA 4×4 Niva και συνοδηγό Ευάγγελο Νίκου από την αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαϊδας.

Στόχος της ΠΕ Φλώρινας είναι η Φλώρινα να γίνει πρωτεύουσα του ορεινού εναλλακτικού τουρισμού.