Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Ξ. το 1o Κύπελλο Εφήβων –  Νεανίδων του Ξίφους  Ασκήσεως  ‘’Εις Μνήμην Μάκη Ρόμπη’’

Με απόλυτο σεβασμό στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ, ολοκληρώθηκαν οι Αγώνες του Πανελληνίου Κυπέλλου  Εφήβων  – Νεανίδων  «Εις Μνήμην Μάκη Ρόμπη»

Συνολικά 76 αθλήτριες και αθλητές από 10 ομάδες αγωνίστηκαν στις πίστες του ΔΑΚ Φλώρινας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συλλόγους, τις αθλήτριες, τους αθλητές, τους Διαιτητές, τους γονείς, και την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας που εκπροσωπήθηκε από τον Γ. Γραμματέα κ. Ανέστη Κωστίδη  για την συμμετοχή τους και την συνεργασία τους, με κοινό σκοπό όλων την επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων. Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο πρόεδρος της ΕΡΓΟΝ Α.Τ.Τ.Ε.Β.Ε. κ. Κων/νος Ρόμπης, καθώς και μέλη της οικογένειας του, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιαννάκης Βασίλειος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννης Κιοσές και ο Διοικητής Τροχαίας Φλώρινας κ. Γκίνης Δημήτριος.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της ΕΡΓΟΝ Α.Τ.Τ.Ε.Β.Ε. για την αμέριστη υποστήριξή του και για την μεγάλη ευκαιρία που δίνει στα παιδιά να ακολουθήσουν αυτό που αγαπούν.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες  και στον Δήμο Φλώρινας που στέκεται δίπλα μας σε κάθε μας προσπάθεια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  • Κυπελλούχος στην κατηγορία  Εφήβων  στο Ξίφος Ασκήσεως  είναι ο Σαχινίδης Δημήτρης  της Γ.Ε.Φ. Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Αποστολόπουλος Εμμανουήλ από τον σύλλογο Α.Ξ.Ι.Α., ενώ την τρίτη οι Γκίκας Δημήτριος (Α.Ξ.Ι.Α) και Καρανικόλας Ορέστης  (Α.Ο.Ξ. Αιγάλεω).
  • Στην κατηγορία των Νεανίδων στο Ξίφος Ασκήσεως, η Γαρυφάλλου Σταυρούλα – Μυρσίνη απο τον Α.Ο. Ξ. Αιγάλεω, κατέλαβε την πρώτη θέση. Την δεύτερη θέση κατέλαβε η Νάσκαρη Αριάδνη (Ο.Ξ.Ι.Γ.), ενώ την τρίτη θέση οι αθλήτριες Κετσετζή Γεωργία (Μέγας Αλέξανδρος Κορδελιού) και Μπουζίκα Ιλιάνα- Ντάρια (Μέγας Αλέξανδρος Κορδελιού).  

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και σε όλες τις νικήτριες!

Δείτε όλα  τα αποτελέσματα στο:http://www.fencingworldwide.com/fr/

Ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη της διοργάνωσης τους:

  1. Sword Hellas
  2. King Alexander
  3. Art-workshop
  4. Μikel Φλώρινας
  5. Λώλος
  6. Σάρισες