Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο open που διοργάνωσε ο όμιλος North Grip

Την περασμένη Κυριακή 1 Οκτωμβρίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο open που διοργάνωσε ο όμιλος North Grip στα γήπεδα του Αγ. Νικολάου (ταμπλό ανδρών) και στο tsotakis tennis club (ταμπλό γυναικών).

Οι αγώνες ήταν συγκλονιστικοί και ικανοποίησαν τους παρευρισκόμενους, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που παρακολούθησαν για πρώτη φορά αγώνες τέννις. Και μάλιστα σε τόσο υψηλό επίπεδο. Στους ημιτελικούς των ανδρων είχαμε : Οργαντζίδης- Ιωαννίδης 2-0 (6-3, 6-3) και Ζαφειρόπουλος- Χριστοφόρου 2-1 (6-3, 6-7(3), 10-3).

Στον τελικό επικράτησε ο Κων/νος Ζαφειρόπουλος με 2-0 (6-4, 6-3) κερδίζοντας και το 1ο open του NorthGrip!!! Στο ταμπλό των γυναικών είχαμε έναν εξίσου θεαματικό τελικό που παρακολούθησαν πολλοί φίλοι του τέννις, στις εγκαταστάσεις του tsotakis place. Η Αργυρώ Καλαφάτη επικράτησε τελικά μετά την αποχώρηση με τραυματισμό της Χριστιάνας Ζιώρδα, και ενώ το σκορ ήταν 7-5, 0-1.

Ο Ομιλος Αντισφαίρισης ανέλαβε ένα δύσκολο εγχείρημα που πολλοί σύλλογοι αποφεύγουν και τα κατάφερε περίφημα. Αντάξια μπαίνει λοιπόν στο μικρό club των πολύ δραστήριων κοινοτήτων τέννις της Μακεδονίας αναπτύσσοντας μεγάλη δυναμική στον χώρο. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του NorthGrip που την τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό αλλά κυρίως με πολύ όρεξη και μεράκι, προωθούν ένα ευγενές άθλημα όπως το τέννις στην περιοχή μας. Παράλληλα είναι ευτυχές το γεγονός ότι μπορεί και αξιοποιεί ξεχασμένες και εγκαταλειμμένες εγκαταστάσεις και υποδομές δίνοντας τους νέα υπόσταση. Ελπίζουμε οι αρχές να σταθούν αρωγοί σε τέτοιου είδους δράσεις από συλλόγους και φορείς της πόλης.

χορηγοί επικοινωνίας οι : Φλωρινιώτικα Νέα, Βήμα της Φλώρινας, Παρατηρητής Φλώρινας

Ακολουθεί το βίντεο των αγώνων: