Ολοκληρώθηκε ο αγώνας τοξοβολίας της ΣΑΛ Φλώρινας, Ανοιχτού Χώρου για όλες τις κατηγορίες τόξων και  ηλικιών, ΄΄LYNX 2020΄΄

Με την βοήθεια του Θεού ολοκληρώθηκε με, κατά κοινή ομολογία, απόλυτη επιτυχία ο Αγώνας τοξοβολίας της ΣΑΛ Φλώρινας, Ανοιχτού Χώρου για όλες τις κατηγορίες τόξων και  ηλικιών, ΄΄LYNX 2020΄΄ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23-8-2020 στο ΔΑΚ Φλώρινας Αγωνίστηκαν εκατόν είκοσι (120) αθλητές από  συλλόγους όλης της Ελλάδας , οι οποίοι όπως και οι συνοδοί τους έφυγαν από την Φλώρινα με τις καλύτερες  εντυπώσεις τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο  και σε επίπεδο φιλοξενίας.

Και σε  αυτή την διοργάνωση καταγράφηκε πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία ΄΄ barebow΄΄  ανδρών. Ο Γιάννης Καισάριος του Παναθηναϊκού, με επίδοση 579 βελτίωσε την καλύτερη επίδοση στην κατηγορία κατά 26 πόντους . Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Άρης  Κορμπέτης (Κορύβαντες) με 553 πόντους.

Όπως καθιερώθηκε με απόφαση του Δ.Σ., σε κάθε αγώνα Α.Χ. που θα πραγματοποιείται να τιμάται ένας αθλητής, ο πρόεδρος της Λέσχης ΣΤΑΪΟΣ Σταύρος απένειμε τιμητική πλακέτα στην αθλήτρια του ΣΚΟΑΠΘ,  ΨΑΡΡΑ Ευαγγελία, για την συμβολή και τις διακρίσεις της στο άθλημα της τοξοβολίας σε παγκόσμιο επίπεδο και της ευχήθηκε πρόκριση  για την έκτη συμμετοχή της σε Ολυμπιακή διοργάνωση, στους Ολυμπιακούς του TOKYO.

Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας  εκπροσωπήθηκε με είκοσι συμμετοχές αθλητών οι οποίοι είχαν εντυπωσιακές επιδόσεις και εξασφάλισαν τρία (3) χρυσά, πέντε (5) αργυρά και ένα (1) χάλκινο  μετάλλια.  Συγκεκριμένα κατά κατηγορία:

ΚΕΣΙΔΟΥ Αννα 2η θέση  στην κατηγορία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ Β΄ κατηγορία  70 m ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

ΤΣΩΤΣΟΥ Ελένη 1η θέση  στην κατηγορία  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ 30m ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ΤΟΞΟΥ .

ΜΠΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 7η θέση  στην κατηγορία  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  30 m ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ΤΟΞΟΥ .

ΜΠΟΣΔΕΛΕΚΙΔΗΣ Παντελής 5η θέση στην κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΑΝΔΡΩΝ 30m  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ΤΟΞΟΥ .

ΠΑΠΟΥΤΖΗΣ Λάζαρος 6η θέση στην κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΑΝΔΡΩΝ 30 m ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ΤΟΞΟΥ .

-ΓΕΩΡΓΙΟΥ Σταύρος  8η θέση στην κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΑΝΔΡΩΝ  30 m ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ΤΟΞΟΥ

ΣΙΚΟΣ Ιωάννης  9η θέση στην κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΑΝΔΡΩΝ   30 m ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ΤΟΞΟΥ .

ΚΑΜΠΑΝΤΑΗΣ Γεώργιος 10η θέση στην κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΑΝΔΡΩΝ 30 m  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ΤΟΞΟΥ .

ΣΥΓΚΕΛΑΚΗ Αντιογόνη  3η θέση  στην κατηγορία  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 30m ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ΤΟΞΟΥ .

ΣΙΣΚΟΣ Ιωάννης   2η θέση  στην κατηγορία  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ  ΕΦΗΒΩΝ 30m ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ΤΟΞΟΥ .

ΣΤΑΥΡΟΥ Δημήτριος 4η θέση  στην κατηγορία  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ  ΕΦΗΒΩΝ 30m ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ΤΟΞΟΥ .

ΣΙΚΟΥ Άννα 1η θέση  στην κατηγορία  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ  ΝΕΑΝΙΔΩΝ 30m ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ΤΟΞΟΥ .

ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ Γλυκερία (Ερη) 2η θέση  στην κατηγορία  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ  ΝΕΑΝΙΔΩΝ 30m ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ΤΟΞΟΥ .

ΗΛΙΑΣ Αλέξανδρος  5η θέση  στην κατηγορία  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ  ΠΑΙΔΩΝ 30m ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ΤΟΞΟΥ .

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΕΩΝ χωρίς ανταγωνισμό   στην κατηγορία  BARE BOW ΕΦΗΒΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ – 30m,

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Σωτήριος 1η θέση  στην κατηγορία  TRADITIONAL BOW ΑΝΔΡΩΝ  30m

-ΒΟΓΛΗ  Νικολέτα   στην κατηγορία  LONG BOW ΓΥΝΑΙΚΩΝ αγωνίστηκε χωρίς ανταγωνισμό

ΓΚΛΛΑΦΤΣΕ Σοφία 2η θέση  στην κατηγορία  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 25m ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ΤΟΞΟΥ .

ΚΑΤΣΟΥΤΑ Σοφία 2η θέση  στην κατηγορία  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β 15m ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ΤΟΞΟΥ και

ΑΛΕΥΡΙΔΟΥ Ελένη 5η θέση  στην κατηγορία  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β 15m ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  ΤΟΞΟΥ.

 

Ο αγώνας  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα  της ΓΓΑ και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε ότι η Φλώρινα, η διοργάνωση του αγώνα μας και οι επιδόσεις των αθλητών που συμμετείχαν, μέσω του Δελτίου Τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας  ταξίδεψαν  στον Αθηναϊκό Τύπο και σε πολλά αθλητικά sites της Αθήνας.

Η διοργάνωση του αγώνα ήταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας τοξοβολίας  σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και τον Δήμο Φλώρινας  και την έμπρακτη συνδρομή επιχειρηματιών  της Φλώρινας.

Το Δ.Σ.  εκφράζει θερμές ευχαριστίες  στον Δήμαρχο Φλώρινας κ. ΓΙΑΝΝΑΚΗ Βασίλειο για την αδιάλειπτη παρουσία του στην πορεία της Λέσχης μας και στον Αντιπεριφερειάρχη κ. ΚΙΟΣΕ  Ιωάννη για την ανταπόκρισή του στο αίτημα μας .

Θερμές ευχαριστίες επίσης  στην επιχείρηση ΄΄Λιγνιτωρυχεία  Αχλάδας΄΄  η οποία με τις χορηγίες της  επιτρέπει την υλοποίηση  των στόχων  και την ανάπτυξη των αθλημάτων  της Λέσχης  μας.

Ευχαριστούμε το Τεχνικό Γραφείο του  ΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ για την προσφορά του και την  στήριξή του σε όλες τις δραστηριότητες  και εργασίες της Λέσχης μας.

Επίσης ευχαριστούμε για την προσφορά τους τα καταστήματα,

΄΄RIVO΄΄ , ΄΄ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗΣ΄΄, ΄΄bloom ΄΄, ΑΦΟΙ ΜΠΕΛΛΗ΄΄,  ΄΄ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ TOTAL MARKET΄΄ , ΄΄BROWN COFFE΄΄,  ΄΄ΣΠΙΤΙΚΟΝ΄΄ και ΄΄ΑΕΡΟΙΝΟ΄΄.

Για την πολύτιμη βοήθειά του ευχαριστούμε τον σύλλογο ΄΄ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ΄΄ Σιταριάς Φλώρινας.

Τέλος  το Δ.Σ.  εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς επικοινωνίας, και στα μέσα που μας φιλοξενούν και προβάλλουν τις προσπάθειες των αθλητών και  των ανθρώπων που αποτελούν την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας.

Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την  βοήθεια των αθλητών μας, των φίλων και των γονιών αθλητών μας, καθώς και των ανθρώπων που εργάζονται στο Νομικό Πρόσωπο και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Φλώρινας, οι οποίοι  συνέβαλαν στην εγκατάσταση αλλά και στην αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η προσφορά του ΜΑΡΓΑΡΗ Κωνσταντίνου, μέλους του Δ.Σ.  και ταμία της Λέσχης μας, ο οποίος επιμελήθηκε και δημιούργησε  το διαφημιστικό και ενημερωτικό υλικό, και καταχώρησε τα αποτελέσματα του αγώνα.

Εκ μέρους του Δ.Σ. θέλω να συγχαρώ όλους τους αθλητές για τον αγώνα και τις επιδόσεις τους, κυρίως όμως τους Αθλητές του τμήματος τοξοβολίας της Σ.Α.Λ.Φ.  για την εμπιστοσύνη που δείχνουν καθημερινά στην Λέσχη μας, για το ήθος τους και την άψογη συμπεριφορά τους, στοιχεία που διαμορφώνουν το ιδανικό κλίμα  που μας χαρακτηρίζει.

 

Για το   Δ.Σ.

ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ