«Ολοκληρώνεται το Διεθνές Προπονητικό Κάμπ – 11ο Ευρωπαίκό Κύπελλο Εφήβων»

«Ολοκληρώνεται το Διεθνές Προπονητικό Κάμπ –

11ο Ευρωπαίκό Κύπελλο Εφήβων»

           

Ολοκληρώνεται σήμερα το Διεθνές Προπονητικό Κάμπ Ξίφους Ασκήσεως του ΟΞΙΦ με την συμμετοχή του Παριζιάνικου Συλλόγου CE Paris, της ΑΞΙΑ Χαϊδαρίου, ΑΟΞ Αιγάλεω και Οδυσσέα Χαλανδρίου και των ομάδων του ΟΞΙΦ.

Συνολικά 10 προπονήσεις έλαβαν χώρα στο ολοκαίνουργιο Προπονητήριο ΟΞΙΦ ΑΡΕΝΑ λίγες μόνο μέρες πριν το Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17 και -14 της Θεσσαλονίκης.

Σε δηλώσεις του ο Γάλλος Αρχιπροπονητής κ. Stephane Le Bleis Emerand τόνισε: «Πραγματικά έμεινα έκπληκτος από την θαυμάσια εγκατάσταση του ΟΞΙΦ που τολμώ να πω ότι όμοιά της δύσκολα βρίσκεις ακόμα και στο Παρίσι αλλά και από το αγωνιστικό επίπεδο των Φλωρνιωτών Ξιφομάχων γεγονός που καταδεικνύει το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται από το προπονητικό team. Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δώσατε να δουλέψουμε μαζί σας. Σας περιμένουμε στο Παρίσι.»
Ο κ. Stephane Le Bleis Emerand είναι βασικός διοργανωτής του φημισμένου Μαραθωνίου Ξιφασκίας στο Παρίσι με την συμμετοχή 1.500 αθλητών και αθλητριών από όλο τον Κόσμο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Εστιατόριο Τέρψη που «κάλυψε» γαστριμαργικά την εκδήλωση και στην Π.Ε. Φλώρινας για τα προσφορά Παραδοσιακών Προϊόντων.

Η προσοχή τώρα στρέφεται στην Θεσσαλονίκη όπου ο ΟΞΙΦ διοργανώνει το 11ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17 και -14 στο Προπονητικό του Κέντρο TFC HELEXPO με την συμμετοχή περισσότερων των 200 παιδιών από 18 χώρες μεταξύ των οποίων το Κατάρ, οι Φιλιππίνες κλπ. Πληροφορίες στο www.oxif.gr/eurocup

Ταυτόχρονα οι αγωνιστικές ομάδες ξίφους μονομαχίας θα αγωνισθούν στο Κύπελλο ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ στην ΣΑΣΣ.

Καλή Επιτυχία!

 

 

 

 

 

Από το Δ.Σ.