Οχτώ μετάλλια για τις Σάρισες στα Τρίκαλα

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28/5/2023 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων, που έγινε στα Τρίκαλα. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα μας αναδείχθηκαν η Παρασκευή Σπανού και ο Κωνσταντίνος Ισαακίδης, οι οποίοι κατέκτησαν από τρία μετάλλια ο καθένας.

Οι αγώνες περιελάμβαναν τα αγωνίσματα του ομαδικού, του ατομικού απλού, του διπλού και του διπλού μικτού για τις ηλικίες κάτω των 13 σε αγόρια και κορίτσια, καθώς και το αγώνισμα του απλού για την ηλικία Κ11. Πήραν μέρος 80 παιδιά από 28 σωματεία της Ελλάδας. Από την ομάδα μας αγωνίστηκαν 9 παιδιά (Σερίδης Μάριος, Χρυσοστομίδης Βαγγέλης και Βασίλης, Μιχαηλίδης Παντελής, Κοϊμτσίδης Σάββας, Ισαακίδης Κων/νος, Σπανού Παρασκευή, Τσέκαρη Παναγιώτα και Μητροπούλου Φανή).

Στο ομαδικό η ομάδα των αγοριών μας, που αποτελούνταν από τον Μάριο Σερίδη και τον Κων/νο Ισαακίδη έφτασε μέχρι την 8άδα. Η ομάδα των κοριτσιών, έχοντας στη σύνθεσή της τις Σπανού και Τσέκαρη έφτασε μέχρι την 6άδα.

Η Παρασκευή Σπανού διέπρεψε κατακτώντας 1 αργυρό μετάλλιο στο διπλό με συμπαίκτρια από τη Θεσσαλονίκη, 1 χάλκινο μετάλλιο στο απλό και 1 χάλκινο μετάλλιο στο διπλό μικτό με συμπαίκτη τον Κων/νο Ισαακίδη.

Ο Κων/νος Ισαακίδης επίσης τα πήγε περίφημα κατακτώντας 1 χάλκινο μετάλλιο στο διπλό με συμπαίκτρια από την Αλεξανδρούπολη, 1 χάλκινο μετάλλιο στο απλό και 1 χάλκινο μετάλλιο στο διπλό μικτό με συμπαίκτρια την Παρασκευή Σπανού.

Ο Μάριος Σερίδης έπαιξε στον τελικό της κατηγορίας μίνι (Κ11) και κατέκτησε την δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο, ενώ αγωνιζόμενος στην μεγαλύτερη κατηγορία (Κ13) έφτασε μέχρι την 16άδα του απλού και του διπλού.

Ο Βαγγέλης Χρυσοστομίδης επίσης ανέβηκε στο βάθρο των νικητών στην κατηγορία των μίνι (Κ11). Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ αγωνιζόμενος στην μεγαλύτερη κατηγορία (Κ13) αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων στο απλό και έφτασε μέχρι την 22άδα στο διπλό.

Η Παναγιώτα Τσέκαρη, πρωτοεμφανιζόμενη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τα πήγε εξαιρετικά φτάνοντας στην κατηγορία Κ11 στην 8άδα, ενώ αγωνιζόμενη στην μεγαλύτερη κατηγορία (Κ13) αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων στο απλό και έφτασε μέχρι την 16άδα στο διπλό.

Ο Παντελής Μιχαηλίδης, είχε επίσης δυνατή παρουσία στους αγώνες φτάνοντας στην 14άδα στην μίνι κατηγορία (Κ11) και στην 16άδα στην Κ13 και στην 16άδα στο διπλό.

Ο Βασίλης Χρυσοστομίδης και ο Σάββας Κοϊμτσίδης έμειναν στη φάση των ομίλων στο απλό (Κ13), ενώ ο Βασίλης αγωνίστηκε και στην μίνι κατηγορία, μένοντας στους ομίλους και στο διπλό (22άδα).

Η Φανή Μητροπούλου, η πιο μικρή μας αθλήτρια, μόλις 7 ετών δοκίμασε τις δυνάμεις της στην μίνι κατηγορία και άφησε άριστες εντυπώσεις με την τεχνική της κατάρτιση και το πάθος της. Μπορεί να μην πέρασε από τον όμιλο, όμως με τις εμφανίσεις δείχνει ότι θα έχει λαμπρό μέλλον.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή τους για την εξαιρετική τους εμφάνιση.