Ο Α.Π.Σ. Φλώρινας “Shogun” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών KARATE DO

T ο Σάββατο και την Κυριακή 23 -24 Νοεμβρίου 2019 στο Αθλητικό κέντρο Λαγυνών στο Λαγκαδά πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών KARATE DO (SEMI CONTACT) που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.). Η συμμετοχή των αθλητών και των σωματείων απροσδόκητη περίπου 1051 αθλητές και 93 σωματεία ανά την Ελλάδα όλων των ηλικιών  αλλά συμμετοχή από Βουλγαρία και FYROM. Το Αθλητικό  κέντρο  ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο φίλους, συγγενείς των αθλητών των σωματείων και φυσικά και της ομοσπονδίας. Αυτό που χαρακτηρίζει και τα κάνει να ξεχωρίζουν τέτοιου είδους πρωταθλήματα είναι το ήθος , η πειθαρχεία και ο σεβασμός από όλους  είτε  είναι αθλητές  είτε προπονητές   είτε διαιτητές. Παρόντες σε αυτή τη διοργάνωση ήταν και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φλώρινας  SHOGUN. Με 25 αθλητές το προπονητικό τιμ φυσικά πάντα με την επίβλεψη του Τεχνικού Συμβούλου. Οι αθλητές όλοι προετοιμασμένοι κατάλληλα αγωνίσθηκαν με σθένος  τόλμη  για την διάκριση και την κατάκτηση ενός μεταλλίου προσφέροντας σε όλους στιγμές χαράς και συγκίνησης. Ο απολογισμός μας από αυτή τη διοργάνωση ήταν :10 χρυσά μετάλλια  7 αργυρά 3 χάλκινα και οι υπόλοιποι πέντε αγωνίστηκαν για μια θέση στην εξάδα.

Τελικά αυτό που παίρνουμε άσχετα με τη θέση που έχουμε πάρει και το μετάλλιο είναι μια γλυκιά γεύση. Γεύση που μας θυμίζει και λίγο από οικογένεια . Γιατί αυτό είναι η Ε.Ο.Π.Τ μια οικογένεια που έχει πάντα μια μεγάλη αγκαλιά για όλους.

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φλώρινας  SHOGUN συγχαίρει όλους όσους έλαβαν μέρος προπονητές μαθητές  και φυσικά ους γονείς και τους φίλους για τη συμμετοχή και τη βοήθειά τους όλα αυτά τα χρόνια και ευελπιστεί τέτοιου είδους αθλητικά γεγονότα να λαμβάνουν χώρα και στο μέλλον προάγοντας τον πολιτισμό και την παιδεία και κατά συνέπεια την πρόοδο και την εξέλιξη στο τοπικό και όχι μόνο επίπεδο  Ως σύλλογος θα είμαστε πάντα δίπλα σε όλες αυτές τις προσπάθειες που εξευγενίζουν τον άνθρωπο και αναδεικνύουν το επίπεδο του πολιτισμού.

Από το Γραφείο Τύπου

Του Συλλόγου

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό: