Ο.ΞΙ.Φ.: «Λαίλαπα… από Μετάλλια»

Ούτε και ο Καύσωνας δε μπόρεσε να καταβάλει τα Καταπληκτικά Παιδιά του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας στις προσπάθειες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα    -13 Ετών  Αγοριών – Κοριτσιών στο Ξίφος Μονομαχίας, το οποίο έλαβε χώρα στην Αθήνα 25-27 Ιουνίου.

Θα προσπαθήσουμε να σας περιγράψουμε τη «ξέφρενη» πορεία προς την κορυφή με την Αληθινή Γλώσσα των Αριθμών:

15 Ξιφομάχους (9 αγόρια – 6 κορίτσια) «κατεβάσαμε» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

6 Μετάλλια κατέκτησαν συνολικά οι Παιχταράδες μας

4 Ατομικά Μετάλλια – 2 Ομαδικά Μετάλλια

1 Χρυσό – 3 Χάλκινα στα Ατομικά

2 Ασημένια στα Ομαδικά

95 Συνολικά Συμμετοχές (50 αγόρια – 45 κορίτσια

18 Ομάδες (9 αγοριών – 9 κοριτσιών)

1 Super Coach

1 Super Hot Πρόεδρος

 

Αναλυτικότερα, Πρωταθλητής Ελλάδος 2021 αναδείχθηκε ο Βασίλης Τσώκας, ενώ το Βάθρο των Νικητών «γέμισε» από ΟΞΙΦ με τον Αλέξανδρο Βέλλιο και Αντώνη Κίμε στην 3η Θέση. Η Νεφέλη Ρασπόπτση κατέκτησε, επίσης, το Χάλκινο Μετάλλιο στα Κορίτσια.

Στα ομαδικά η ομάδα των Αγοριών (Τσώκας, Βέλλιος,Κίμες, Ζαραβέλης) έπαιξαν σε ένα συγκλονιστικό, πραγματικά, τελικό αλλά δε μπόρεσαν να νικήσουν το Λ.Ο.Βάρης (44-45) κατακτώντας το Ασημένιο Μετάλλιο. Τα Κορίτσια μας (Ρασπόπτση, Παυλίδου, Αιβαλιώτη, Στεργιούλα) κατέκτησαν, επίσης, το Ασημένιο Μετάλλιο.

Τα Εύσημα σε Όλα τα Παιδιά του ΟΞΙΦ, Αδάμ Ζαραβέλης 7ος, Θανάσης Δεληδημητρίου 10ος, Χρήστος Πουταχίδης 17ος, Κωνσταντίνος Κιάνας 30ος, Νικόλας Κιάνας 37ος, Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος 43ος , Χαρά – Ιωάννα Παυλίδου 11η, Κάτια Αιβαλιώτη 18η, Νικολέτα Στεργιούλα 24η, Τζωρτζίνα Καραστεργίου 25η, Παυλίνα Ταντσοπούλου 31η.

Πολλά συγχαρητήρια στον Προπονητή μας Νικόλα Τσώκα!

Αρχηγός Αποστολής ήταν ο Πρόεδρος του Ο.ΞΙ.Φ. και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας κος Χρήστος Παυλίδης.

Ο ΟΞΙΦ οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια όλα τα Παιδιά που συμμετείχαν για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα, τους Ήρωες – Γονείς, όλες και όλους τους Αντιπάλους μας στην Πίστα για τις δυνατές συγκινήσεις και εμπειρίες που μοιραστήκαμε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Ιωάννη Κιοσέ για την πολύ σημαντική βοήθεια που μας προσέφερε.

Οι  αγωνιστικές μας υποχρεώσεις ολοκληρώνονται το μεθεπόμενο ΠΣΚ με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -20 στην Αθήνα.

 

Από το Δ.Σ.

#StaySafe