Ο.ΞΙ.Φ.: Ολική Επαναφορά στις Προπονητικές Δραστηριότητες

                      Μετά από, σχεδόν, 3 μήνες, αναγκαστικής απραξίας, οι Προπονητικές Δραστηριότητες του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας ξεκινάνε σε φουλ ρυθμούς και προφυλάξεις, αναμένοντας τις αποφάσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας για την Αγωνιστική Επαναφορά.

Έτσι, λοιπόν, για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο τα Προαγωνιστικά Τμήματα θα γυμνάζονται Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη 5:00 – 6:00 μμ και τα αγωνιστικά τμήματα Δευτέρα έως Πέμπτη 6:00 – 8:00 μμ. Τα Personal μαθήματα προγραμματίζονται σε ώρες εκτός ομαδικών προγραμμάτων.

Επίσης, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο ΟΞΙΦ διοργανώνει Προπονητικό Κάμπ την Περίοδο 20-27 Αυγούστου με τη συμμετοχή Ελλήνων και Ξένων Ξιφομάχων. Δηλώσεις Συμμετοχής στη Γραμματεία του ΟΞΙΦ και περισσότερες πληροφορίες, σύντομα, στη Σελίδα FLORINA SUMMER FENCING CAMP στο FB.

Ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας ολοκληρώνει τη κατασκευή 2 Γηπέδων Τέννις και μαζί με αυτά ενεργοποιεί το Τμήμα Αντισφαίρισης με την ονομασία «FLORINA TENNIS CLUB» προωθώντας την πλήρη ένταξη του στην Ομοσπονδία (ΕΦΟΑ) και στη τοπική ένωση Κεντροδυτικής Μακεδονίας, διατηρώντας πάντα τα υψηλά στάνταρ οργάνωσης και αξιοπιστίας. Σύντομα το FLORINA TENNIS CUB (FTC) θα ανακοινώσει το πλήρες πλαίσιο δραστηριοτήτων, προπονητικών και αγωνιστικών προγραμματισμών και συνεργασιών, αναβαθμίζοντας το ΟΞΙΦ ΑΡΕΝΑ στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Φλώρινας. Περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία του ΟΞΙΦ: 2385028600 ή στο [email protected].

Από το Δ.Σ.