Ο.ΞΙ.Φ.: «Ο Άγγελος Ρασπόπτσης κατέκτησε το 11ο FAISTOS CUP – 2ος ο Βασίλης Τσώκας»

Το 1-2 έκαναν οι Άγγελος Ρασπόπτσης και Βασίλης Τσώκας στο Πανελλήνιο Κύπελλο U20, το οποίο διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών στη Νότια Κρήτη με την ονομασία 11ο FAISTOS CUP.

Τόσο ο Άγγελος όσο και ο Βασίλης ήταν «καταιγιστικοί» με αήττητη παρουσία στους προκριματικούς ομίλους (5 νίκες στα 5 παιχνίδια) και με το Νο 1 και Νο 2 στο Ranking αντίστοιχα.

Στη συνέχεια ο Άγγελος νίκησε τους : Σύρμο 15-6, Μίνο 15-6 και Χατζηγεωργίου 15-8 και ο Βασίλης τους: Αλυπραντή 15-6, Σαρδελά 15-8 και Στάβαρη 11-9.

Ο Μεγάλος Τελικός είχε χρώμα ΟΞΙΦ με τον Άγγελο Ρασπόπτση Νικητή (15-7) απέναντι στον Βασίλη Τσώκα.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη ο Άγγελος τόνισε ότι ακολούθησε τα προπονητικά πλάνα και κατέκτησε το 2ο συνεχόμενο Πανελλήνιο Κύπελλο U20 ενώ απένειμε τα εύσημα στον Συναθλητή του, Αργυρό Βασίλη Τσώκα. Τέλος, τόνισε ότι η προσοχή του εστιάζεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων που θα διεξαχθεί στα 2 Αοράκια – Ηράκλειο 17-18 Δεκεμβρίου 2022

Το ΔΣ του ΟΞΙΦ θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει την Α.Λ. Μεσσάρα και τον Πρόεδρο κ. Μ. Σφακιανάκη, τη Ψυχή της διοργάνωσης κ. Δημήτρη Φουστανάκη και το σύνολο της Οικογένειας της Ξιφασκίας στην περιοχή για τη θερμή Φιλοξενία.

Να σημειωθεί ότι προχωρά με γοργούς ρυθμούς η κατασκευή του Σπιτιού της Ξιφασκίας στο Μεσσαρά και ευχόμαστε το χρόνου το 12ο FIASTOS CUP να φιλοξενηθεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του.

Συγχαρητήρια!

Από το Δ.Σ.